ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ΞΕΡΟΥΜΕ!!!Έρχεται αιματοκύλισμα στα Βαλκάνια!!!Στρατηγός καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα!!!Εξελίξεις με εκρηκτικές διαστάσεις!!!!

ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ....ΞΕΡΟΥΜΕ!!!Έρχεται αιματοκύλισμα στα Βαλκάνια!!!Στρατηγός καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα!!! Εξελίξεις με εκρηκτικές διαστάσεις!!!! Το κράτος- μαριονέτα δημιουργήθηκε το 1995 μετά το τρομερό πόλεμο της Βοσνίας και την παρέμβαση του ΝΑΤΟ που «δημιούργησε » στην κυριολεξία ένα ανύπαρκτο κρατικό μόρφωμα χωρίς καμία εθνοτική βάση.
του Ανδρέα Μουντζουρούλια 


Πόλεμο κατά των Σέρβων θέλουν οι Βόσνιοι, με τον στρατηγό Atif Dudakovic, διοικητή του πέμπτου Σώματος Στρατού, να κάλει τους νέους να ξεσηκωθούν και να πάρουν τα όπλα.«Κάθε Βόσνιος πρέπει να προετοιμαστεί, να εκπαιδευθεί σύντομα, να αγοράσει μπότες, σακίδια και να τους δοθούν όπλα. Σας ζητάω να αναπτύξετε την κουλτούρας της μνήμης και να υπερασπιστείτε την βοσνία», δήλωσε ο Dudakovic.


Οι εκπρόσωποι των Σέρβων της Βοσνίας δήλωσαν στην Σερβική εφημερίδα «Vecernje Novosti» ότι αυτές οι δηλώσεις είναι προκλητικές και δείχνουν πως οι Βόσνιοι θέλουν να προκαλέσουν τον πόλεμο.


Ο Αντιπρόεδρος της Συνέλευσης των Σέρβων της Βοσνίας Nenad Stevandic είπε ότι το περιστατικό αυτό «ξεσκέπασε τις πραγματικές προθέσεις» των Βοσνίων.

«Όλο τα μίσος των Βοσνίων προς τους Σέρβους δεν είναι μόνο πολιτικό, αλλά είναι ένα μίσος το οποίο έχει σαν στόχο και σκοπό να οδηγήσει στον πόλεμο. Είναι καθήκον μας να είμαστε σοβαροί και να απαντήσουμε στις προκλήσεις των Βοσνίων ακόμα και με τα όπλα


Ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας Dzevad Galijasevic, προειδοποίησε πως οι Βόσνιοι ετοιμάζουν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά των Σέρβων της Βοσνίας, περίπου την άνοιξη.


Οι εξελίξεις όπως βλέπουμε είναι ραγδαίες και όλα δείχνουν πως τα Βαλκάνια θα βαφτούν στο αίμα.


Πριν λίγες ημέρες, το pentapostagma.gr σας είχε ενημερώσει πως οι Σέρβοι της Βοσνίας σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ετοιμάζονται να αποσχιστούν από το μόρφωμα που ονομάστηκε κράτος της Βοσνίας –Ερζεγοβίνης.


Το κράτος- μαριονέτα δημιουργήθηκε το 1995 μετά το τρομερό πόλεμο της Βοσνίας και την παρέμβαση του ΝΑΤΟ που «δημιούργησε » στην κυριολεξία ένα ανύπαρκτο κρατικό μόρφωμα χωρίς καμία εθνοτική βάση.


Στην «χώρα» αυτή βασιλεύει η ανεργία , η τρομοκρατία, το ισλάμ και φυσικά το ΝΑΤΟ που αλωνίζει τα πάντα.Ο Πρόεδρος των Σερβοβόσνιων Μίλοραντ Ντόντικ δήλωσε ότι τα διαβατήρια της Βοσνίας δεν θα τα χρησιμοποιούν πλέον οι Σέρβοι κατά την προσεχή περίοδο και θα τα αποκηρύξουν δημοσίως , προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα χρησιμοποιεί μόνο το σερβικό διαβατήριο που διαθέτει .


Πηγή
loading...
Από το Blogger.