ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΡΩΣΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ σε ΠΟΛΕΜΟ με ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!ΘΑ ''μιλήσουν'' ΤΑ ΟΠΛΑ!!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΡΩΣΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ σε ΠΟΛΕΜΟ με ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!ΘΑ ''μιλήσουν'' ΤΑ ΟΠΛΑ!!!
Τα Βαλκάνια φαίνεται πως ακόμα βρίσκονται σε κίνδυνο πολέμου,καθώς το σχέδιο εκθέσης της Ε.Ε που θα γίνει ψήφισμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τη Σερβία,μπορεί να δείχνει μια κάποια πρόοδο,όμως ζητά την αυτονομία της Βοΐβοντίνα κάτι που επηρεαζεί αρνητικά την πολύπαθη χώρα.Η Σερβία τώρα πρέπει να φροντίσει ώστε να εφαρμοστεί η νομοθεσία σε τομείς όπως η εκπαίδευση των εθνικών μειονοτήτων,η χρήση της γλώσσας, η εκπροσώπησή τους στη δημόσια αρχή.Οργή προκαλεί ωστόσο πως οι Ευρωπαίοι τονίζουν πως εν προκειμένω η αυτονομία,της Βοϊβοντίνα δεν πρέπει να αποδυναμωθεί, κάτι το οποίο συμβαίνει για να μη βρει τρόπο ηΡωσία να μεταφέρει πυραυλικά συστήματα.

Επιπλέον στο μέρος του κειμένου του σχεδίου της έκθεσης σχετικά με τη Σερβία,ο εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου McAllister αναφέρει πως: «Ένα ανεξάρτητο δικαστικό σώμα εξακολουθεί να μην διασφαλίζει την νομιμότητα στην πράξη».


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.