ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!10 κινητές μονάδες συστημάτων ραντάρ 55Zh6M Nebo-Μ στις δυνάμεις αεράμυνας της Ρωσίας!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.....
 ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!
10 κινητές μονάδες συστημάτων ραντάρ 55Zh6M Nebo-Μ στις δυνάμεις αεράμυνας της Ρωσίας!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.....
 
10 κινητές μονάδες συστημάτων ραντάρ 55Zh6M Nebo-M παραδόθηκαν στη Ρωσία,αιφνιδιαστικά προκειμένου να αναπτύξει ένα σεβαστό αριθμό συστημάτων ραντάρ στην Αρμενία.Τα ραντάρ αυτά παραδόθηκαν στις δυνάμεις αεράμυνας της Ρωσίας από το εργοστάσιο του  Nizhny Novgorod το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα στη Ρωσία.Να σημειωθεί πως μονάδες 3-D ραντάρ Nebo-M έχουν προγραμματισμένη ικανότητα ανίχνευσης απειλών σε διαφορετικές συχνότητες και διαθέτουν την ικανότητα  να ανιχνεύουν τόσο στόχους μικρού μεγέθους που κινούνται υπερηχητικά σε  ένα περιβάλλον τρομερών ηλεκτρονικών παρεμβολών αλλά και μεγάλους στόχους.

Να σημειωθεί πως η κάθεμια από τις συγκεκριμένες μονάδες διαθέτει 3 ραντάρ , μονάδα ελέγχου και μεταβίβασης των  εντολών  φορτωμένα σε οχήματα (8 x 8 ) βάρους 24 τόνων.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.