ΤΩΡΑ!!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!ΑΝΑΤΡΟΠΗ.......
 ΤΩΡΑ!!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!ΑΝΑΤΡΟΠΗ.......


Όπως αποφάσισε το ΣτΕ δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο στρατό σε όσους έχουν περιττά κιλά.Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣτΕ δεν θα μπορούν να εισέλθουν στις Ένοπλες Δυνάμεις σε όσους εμφανίζουν “ελαφρά παχυσαρκία”, καθώς κρίνονται “ικανοί δεύτερης κατηγορίας” (Ι2) και επομένως “ακατάλληλοι” προς κατάταξη.

Επιπρόσθετα το πρόβλημα της ελαφράς παχυσαρκίας δύναται να εμποδίσει την είσοδο του υποψηφίου ακόμα και σε θέση ανθυπασπιστή γραμματέα του δικαστικού σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων

Να σημειωθεί πως η  Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή του Στρατού πρίν από 8 έτη απέρριψε υποψήφια, ανθυπασπιστών γραμματέων δικαστικού σώματος Ενόπλων Δυνάμεων, και την έκρινε ακατάλληλη (Ι2), καθώς είχε ύψος 1.65 μ. και βάρος 82 κιλά.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.