ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ!!!Οι ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ τρέμουν τον ΤΡΑΜΠ!!!Αναστάτωση στην οικογένεια...ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ βαρόνης Ρόθτσιλντ....

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ!!!Οι ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ τρέμουν τον ΤΡΑΜΠ!!!Αναστάτωση στην οικογένεια...ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ
βαρόνης Ρόθτσιλντ....
 


Οι άντρες της οικογένειας Ρότσλιντ δε μιλάνε συχνά. Η βαρόνη Ρόθτσιλντ όμως δεν κωλύεται να μιλήσει. Στο Twitter η Rothschild Barroness υποδεικνύει ότι μισεί τον Τραμπ και θα κάνει οτιδήποτε για να επαναφέρει την ηγεμονία τους. Μάλιστα ολόκληρη η εκστρατεία εναντίον του Τραμπ, φαίνεται να έχει ενορχηστρωθεί από αυτούς.


Στο σημείο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε πως δε γνωρίζουμε ποια από τις γυναίκες της οικογένειας Ρόθτσιλντ είναι η κάτοχος του λογαριασμού. Περιγράφει τον εαυτό της σαν «Βαρόνη De Rothschild, Διευθύνων Σύμβουλος, παγκόσμιων ιδιωτικών επενδύσεων, τραπεζίτης, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος & περιβαλλοντολόγος, συλλέκτης έργων τέχνης, υπερήφανη για την παγκοσμιοποίηση.» Δίνει τη διεύθυνσή της σε Λονδίνο / Νέα Υόρκη και διεύθυνση όπως rothschildfoundation.org.uk. αρκετά πιθανό να είναι η Nadine de Rothschild, 84 ετών. Φυσικά όχι να γράφει η ίδια τα τουίτ αλλά κάποιος εντολοδόχος της.

Σε κάθε περίπτωση μεταφέρουμε την είδηση, με τη δέουσα όμως επιφύλαξη.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

loading...
Από το Blogger.