'ΚΛΕΙΔΩΣΕ' η ΡΩΣΙΑ!!!Τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα... 'ΚΛΕΙΔΩΣΕ' η ΡΩΣΙΑ!!!Τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα...
Eίναι πλέον γνωστή η υπεροχή των ρωσικών οπλικών συστημάτων και αυτό είναι αναμφισβήτητο.Τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα ρωσικά συστήματα διοίκησης και ελέγχου,καθώς όπως φαίνεται η εξαγωγική έκδοση του «Acacia-E» αλλά και η αυτοκινούμενη έκδοση «Acacia ME»,έχουν εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση.

Να σημειωθεί πως το σύστημα αυτό επιτρέπει τον έλεγχο κάθε τύπου συστήματος αεράμυνας προκειμένου να δίνει εικόνα του συνόλου του εναέριου χώρου.

Η ζήτηση τέτοιων Ρωσικών συστημάτων έχει αυξηθεί κατά 25% κάθε χρόνο ενώ βασικοί αγοραστές είναι οι χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής καθώς και χώρες των ενώσεων CIS, BRICS.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.