ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ στην ΕΛΛΑΔΑ!!!Οργή στη ΔΥΣΗ...ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ στην ΕΛΛΑΔΑ!!!Οργή στη ΔΥΣΗ...
Ρωσικός όμιλος ενδιαφέρεται να διασώσει την εταιρεία πετρελαιοειδών Mamidoil – Jetοil,  η οποία από τον Ιούλιο βρίσκεται σε προσωρινής προστασίας από πιστωτές και έχει καταθέσει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.Με εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο όμιλος μέσω θυγατρικής του που έχει έδρα σε ευρωπαϊκή χώρα,  έχει υποβάλλει δεσμευτική πρόταση στις πιστώτριες τράπεζες και προσφέρει 130 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα περιουσιακά στοιχεία.

Από το ποσό αυτό, η πρόταση περιλαμβάνει το 65% να πάει στις τράπεζες, το 25% στο Δημόσιο και το 10% στους προμηθευτές. Τα περιουσιακά στοιχεία της Mamidoil – Jetοil θα μεταβιβαστούν σε νέα εταιρεία με καινούριο ΑΦΜ, όπως και οι εργαζόμενοι, και ο ρωσικός όμιλος θα την ελέγχει εξ'ολόκληρου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 
loading...
Από το Blogger.