ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΡΑ!!! ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ (BINTEO)Μουσουλμάνος κληρικός έδωσε την άδεια σε μουσουλμάνους να ντύνονται κληρικοί ή ραβίνοι για να διεξάγουν επιθέσεις τζιχάντ!!!ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΡΑ!!!

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ (BINTEO)Μουσουλμάνος κληρικός έδωσε την άδεια σε μουσουλμάνους να ντύνονται κληρικοί ή ραβίνοι για να διεξάγουν επιθέσεις τζιχάντ!!!

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει παρατηρηθεί στα κοινωνικά δίκτυα πολλά μηνύματα από μουσουλμάνους της Ευρώπης που όλα σε γενικές γραμμές καλούν τον μουσουλμανικό πληθυσμό να είναι σε εγρήγορση και έτοιμος για να αναλάβει δράση στα γεγονότα που επέρχονται.Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα ενός ιμάμη που καλεί τους πιστούς να μεταμφιεστούν ακόμα και ως ιερείς για να ξεγελάσουν τις αρχές και να μπορούν να χτυπήσουν τους στόχους τους πιο εύκολα. Όπως αναφέρεται ο προφήτης τους υπόσχεται ότι όσο πιο πολλούς χτυπήσουν τόσο πιο μεγάλο θα είναι το μπόνους για τον παράδεισο και… τόσο πιο πολλά ουρί (ωραίες παρθένες) θα τους περιμένουν εκεί.
Μουσουλμάνος κληρικός έδωσε την άδεια σε μουσουλμάνους να ντύνονται κληρικοί ή ραβίνοι για να διεξάγουν επιθέσεις τζιχάντ. Όπως εξηγεί ένας Σαουδάραβας κληρικός, ο Walid al-Wadaan, αυτό γίνεται διότι ο προφήτης Μοχάμεντ επιτρέπει τα ψέματα στη μάχη για να φέρει συμφιλίωση μεταξύ προσώπων, όπως στη διήγηση ενός συζύγου προς τη σύζυγο ή μιας συζύγου προς τον σύζυγο (σε μια διαστρεβλωμένη μορφή για να φέρει ειρήνη μεταξύ τους). Αυτό βρίσκεται στο Σαχίχ Μουσλίμ, δηλαδή στη συλλογή αυθεντικών χαντίθ του ιμάμη Μουσλίμ, αριθ. 6303.Για να καταλάβουμε που οδηγείται η κατάσταση θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με στοιχεία των αρχών της Γερμανίας, γύρω στους επτά Γερμανούς σκοτώνονται κάθε βδομάδα από τους λαθρο και 3000 κακοποιούνται.Στο παρακάτω βίντεο όπως θα δείτε, την περίοδο 1988 έως 2012 σκοτώθηκαν 7500 άτομα από ξένους. Τα τελευταία χρόνια τα νούμερα των θυμάτων έχουν διπλασιαστεί. Στο βίντεο παρουσιάζεται η εγκληματικότητα και ο αριθμός των θυμάτων ανά γερμανικό κρατίδιο ξεχωριστά. Τα κυριότερα κρούσματα είναι σεξουαλικές επιθέσεις, κλοπές, κακοποιήσεις, βιασμοί.Σύμφωνα με το βίντεο, όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν:80 τρομοκρατικά χτυπήματα

112 εμπρησμοί

191 βιασμοί

207 απόπειρες βιασμού στο κολυμβητήριο

300 φόνοι

1056 απειλές, καταστροφές

1593 σεξουαλικές επιθέσεις

2699 σωματική βία

5076 κλοπέςΣυνολικά τα εγκλήματα έχουν φτάσει σχεδόν τις 12.000, από τους «καταδιωκόμενους» και «δυστυχισμένους» παράνομους μετανάστες που αύριο θα υποχρεωθούμε να τους δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ακόμη και τα ίδια μας τα σπίτια.Για να καταλάβουμε τη σκληρή πραγματικότητα την οποία αποκρύπτουν σκόπιμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, παρουσιάζεται το παρακάτω βίντεο που δείχνει τα γεγονότα της περασμένης πρωτοχρονιάς στην Κολωνία της Γερμανίας. Σκεφτείτε ότι πλησιάζουμε πάλι σε ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Στην προσπάθεια τους, τα καθεστωτικά ΜΜΕ να συσκοτίσουν αυτήν την πραγματικότητα, παρουσιάζουν άλλα νούμερα από τα πραγματικά.Συγκεκριμένα, οι πραγματικοί αριθμοί κακουργημάτων της περασμένης πρωτοχρονιάς στην Κολωνία είναι οι εξής:22 βιασμοί από τους αθώους λαθρο

189 σεξουαλικές παρενοχλήσεις

157 άγριες σωματικές επιθέσεις

Μόνο 3 από τους βιαστές τιμωρήθηκαν , και 52 αφέθηκαν ελεύθεροι.Είναι χαρακτηριστική η ανώνυμη μαρτύρια σε ιστολόγιο μιας συζύγου αστυνομικού στη Γερμανία, για το πόσο υποφέρει ο σύζυγος της (να μην ξεχνάμε τους Έλληνες αστυνομικούς) αφενός από την βία και τρομοκρατία των παρανομών μεταναστών και αφετέρου από την πίεση του ίδιου του κράτους να κάνουν τα στραβά μάτια σε όλο αυτό το όργιο της παρανομίας και ουσιαστικά να αντιμετωπίζουν αφοπλισμένοι την όλη κατάσταση. Όπως ομολόγησε, το σπίτι της είχε ουσιαστικά διαλυθεί, ενώ ο σύζυγος της ο αστυνομικός έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα.Οι συνθήκες τον υποχρεώνουν να δουλεύει μέχρι και 13 ώρες την ημέρα σε ένα περιβάλλον απειλητικό για την ίδια του την ζωή και το πιο εξωφρενικό, χωρίς ουσιαστικά να έχει το δικαίωμα να δράσει και να αμυνθεί. Γιατί θα χαρακτηριστεί…. ρατσιστής. Το πόσο τραγική είναι η κατάσταση του φαίνεται από το ότι δεν περνά εβδομάδα χωρίς να έχει μώλωπες και σημάδια βίας στο κορμί του.Εδώ μπορείτε να δείτε το πόσο επικίνδυνο είναι να είσαι στις δυνάμεις ασφαλείας σε δυο ευρωπαϊκές χώρες Γερμανία και Σουηδία, έχοντας απέναντι σου όλη αυτή την ανεξέλεγκτη βία των παράνομων μεταναστών.
Ένας μετανάστης ομολογεί ο ίδιος ότι θα βρει κανείς μόνο 100 Σύριους και 2000 μετανάστες από άλλες χώρες στις οποίες δεν υπάρχει καν κίνδυνος πολέμου.Στο επόμενο βίντεο εμφανίζεται ο Nicolaus Fest, μέλος του κόμματος των Γερμανών ευροσκεπτικιστών AfD . Ο Nicolaus Fest δεν άντεξε για την όλη κατάσταση και πρόβαλε ένα βίντεο όπου κατήγγειλε σε μια ομιλία του, τον βιασμό και την δολοφονία μιας κοπέλας από έναν Αφγανό. Με αφορμή αυτό το περιστατικό επιτέθηκε με δριμύτατα κατά της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ , την όποια θεωρεί ως υπεύθυνη για όλη αυτήν την κατάσταση και ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας.Συγκεκριμένα, επισήμανε ότι η πολική των ανοιχτών συνόρων έχει φέρει μια ανεπανάληπτη καταστροφή στην κοινωνία και έχει αφήσει να εισέλθουν ανεξέλεγκτα στην Ευρώπη διάφορα ισλαμικά κακοποιά στοιχεία, εγκληματίες, και φανατικοί τζιχαντιστές που το μόνο που επιδιώκουν είναι να σκοτώνουν τους απίστους.Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο κόκκινο στα νοσοκομεία, στα σχολεία και στις δημόσιες υπηρεσίες όπου οι παράνομοι μετανάστες κάνουν ό,τι θέλουν δημιουργώντας καθημερινά προβλήματα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.Συνεργοί σε όλη αυτή την εγκληματική κατάσταση είναι και πολλοί δήμαρχοι που τα αρπάζουν κυριολεκτικά όπως ο δήμαρχος του Βερολίνου, Michael Müller, που πρόσφατα πουλώντας αντιρατσιστική ιδεολογία (όρα Μπουτάρης-Καμίνης κ.α) απέκτησε μια πολυτελέστατη Μερσεντές (350.000 ευρώ) σαν αμοιβή στον αγώνα του υπέρ των παράνομων μεταναστών για την διάλυση της Ευρώπης.
 Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.