ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!!Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεταφέρει το ALCATRAS!!!Παραμένει στην ΕΛΛΑΔΑ!!!Άρα είναι σίγουρο πως κάτι δεν πάει καλά….ΟΙ ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!!!Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεταφέρει το ALCATRAS!!!Παραμένει στην ΕΛΛΑΔΑ!!!
Άρα είναι σίγουρο πως κάτι δεν πάει καλά….ΟΙ ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....

Παραμένει στην Αμμόγλωσσα της Κω το τουρκικό σκάφος Alcatras, μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την αποκόλλησή του.

Κάποιοι στο νησί και ειδικά η Δημοτική Τηλεόραση της Κω προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σκάφος είναι αλιευτικό ή τουριστικό. Το Λιμενικό πάντως πολύ προσεκτικά κάνει λόγο για τεχνικό εξοπλισμό. Η έννοια του τεχνικού εξοπλισμού φυσικά είναι ευρύτατη.


Από φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από την ακτή βλέπουμε πως στο σκάφος βρίσκεται ένας οικίσκος προσωρινού συνεργείου εγκαταστάσεων, ένα container 10 ft (πιθανή αποθήκη εργαλείων) δύο απροσδιόριστα φορτία καλυμμένα με μουσαμάδες και ένας πύργος ύψους πέντε μέτρων περίπου τοποθέτησης αισθητήρων σε πολεμικό πλοίο.


Ο πύργος αυτός συνδέεται με το πρυμναίο αντιαεροπορικό πυραυλικό συστήματος τύπου RAM σε τουρκικές κορβέττες Ada class.


Οι γεννήτριες και ο γερανός που αναφέρουν οι άνδρες του Λιμενικού ανήκουν στο μόνιμο εξοπλισμό του σκάφους, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία από το site της εταιρείας του πλοίου.


Άρα είναι σίγουρο πως κάτι δεν πάει καλά….


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.