ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΜΒΑ WSJ!!!Η Ευρώπη διαγράφει το ελληνικό χρέος!!!ΤΟ μεταδίδει ο ΣΚΑΙ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΜΒΑ WSJ!!!Η Ευρώπη διαγράφει το ελληνικό χρέος!!!ΤΟ
μεταδίδει ο ΣΚΑΙ!!!
Aπίστευτο: Oσο τους φτύνει, τόσο πιο πολλές χάρες του κάνουν! Η διεφθαρμένη elite των Βρυξελλών ετοιμάζεται να χαρίσει στον Αλέξη(Hasta la victoria siempre) έως 20 μονάδες χρέους ώστε να μπορεί να διορίζει απρόσκοπτα Νοτοπούλου και Καρανίκες.
Η διεφθαρμένη elite των Βρυξελλών υποκύπτοντας στο Η τύχη είναι γυναίκα και γι’ αυτό ευνοεί το νέο που τη χειρίζεται με τόλμη (Νικολό Μακιαβέλι) σύμφωνα με την WSJ ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ετοιμάζει μέτρα για το ελληνικό χρέος που υπολογίζεται ότι μπορούν να μειώσουν το ύψος του κατά περισσότερες από είκοσι μονάδες έως το 2060!!! Κι αυτό σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο που έχει δει η «Wall Street Journal» και μεταδίδει ο ΣΚΑΙ.

Οι προτάσεις του ESM περιλαμβάνουν επιμήκυνση ορισμένων δανείων στήριξης και «πάγωμα» κάποιων επιτοκίων, ώστε να προστατευθεί ο ελληνικός προϋπολογισμός από τον κίνδυνο μελλοντικών αυξήσεων στους τόκους.
Το σωρευτικό αποτέλεσμα των εν λόγω μέτρων θα είναι η μείωση της αναλογίας χρέους προς ΑΕΠ κατά 21,8 μονάδες έως το 2060, αν και ο μηχανισμός διάσωσης προειδοποιεί ότι η αποτελεσματικότητά τους θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στις αγορές. Εάν εγκριθούν, τα σχέδια του ESM θα εφαρμοστούν άμεσα και έως το τέλος του Μνημονίου, στα μέσα του 2018.
Οι προτάσεις του ESM δεν έχουν ακόμα εγκριθεί από τους ευρωπαίους εταίρους θα παρουσιαστούν στο κρίσιμο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, με πηγές της WSJ να προβλέπουν ωστόσο ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα δώσουν το «πράσινο φως».
Κι αυτό την ίδια στιγμή που ο Τσίπρας καταρρέει δημοσκοπικά.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.