ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Will Rockall ειδικός σε θέματα ασφαλείας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ!!!Δεν είναι πια απλά ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας», λέει ο ίδιος!!!ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Will Rockall ειδικός σε θέματα ασφαλείας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!!!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ!!!Δεν είναι πια απλά ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας», λέει ο ίδιος!!!
 

Όπως φαίνεται η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και η κατάχρηση της θα οδηγήσουν γρηγορότερα στην αντικατάσταση του ανθρώπινου παράγοντα από τις μηχανές και αναπόφευκτα αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.Η εξάπλωση του Ίντερνετ των Πραγμάτων (Internet of Things – IoT), και η παράλληλη εξέλιξη της Τεχνητής Ευφυίας (Artificial Intelligence – AI), δημιουργούν ένα νέο, περιβάλλον στο οποίο η λειτουργία κρίσιμων υποδομών βιομηχανικής παραγωγής, ενέργειας, μεταφορών και επικοινωνιών προϋποθέτει τη θωράκισή τους απεναντι στις ψηφιακές απειλές.Ο Will Rockall ειδικός σε θέματα ασφαλείας είπε «Παρά το γεγονός ότι για να τρέξουν κάποιες προσομοιώσεις επιθέσεων χρησιμοποιήθηκαν γνωστά bugs, όταν ένα από τα ΑΙ συστήματα ανακάλυψε ένα άγνωστο και νέο bug άρχισε να το εκμεταλλεύεται. Ήμουν πραγματικά έκπληκτος». «Έτσι νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο απέχουμε ακόμα από την εποχή του κινηματογραφικού Terminator και της εξέγερσης των μηχανών. Ωστόσο δεν είναι πια απλά ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας», λέει ο ίδιος.Και εξηγεί,πως  η χρήση συστημάτων Τεχνητής Ευφυίας βελτιώνει  το χρόνο απόκρισης σε μια ψηφιακή επίθεση: «Αυτή τη στιγμή ο μέσος χρόνος για την ανίχνευση επιθέσεων σε ολόκληρη τη βιομηχανία είναι 100 ώρες. Η μείωση του είναι ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί μπορούν να περιορίσουν τον κίνδυνο. Ένας τρόπος για να μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται για τον εντοπισμό απειλών και την αντίδραση σε γεγονότα κρίσιμης σημασίας είναι μέσω της αυτοματοποίησης, με την εδραίωση της σχετικής τεχνολογίας και την ενσωμάτωση των αντίστοιχων ελέγχων ασφαλείας».ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Από το Blogger.