ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ Μπαράζ απεργειών σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ Μπαράζ απεργειών σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό!!!


 
Κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα προγραμματίζει η ΣΤΑΣΥ.

Στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «η μετατροπή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών από ένα συντονιστικό όργανο των αστικών συγκοινωνιών σε ένα διευθυντήριο, που θα συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες, οδηγεί στη δημιουργία ενός συγκεντρωτικού, αντιπαραγωγικού, γιγαντιαίου ομίλου».

Προσθέτει, επίσης, ότι «η υποβάθμιση των εταιριών και των εργαζομένων μας βρίσκει κάθετα αντιθέτους. Τα προσωπικά σχέδια (κρυφά και φανερά), που υπονομεύουν τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες θα ακυρωθούν στην πράξη από τους εργαζόμενους»

Γι’ αυτό οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ (ΗΣΑΠ – Μετρό – Τραμ) προχωρούν σε σειρά προειδοποιητικών κινητοποιήσεων ως εξής:

- Τρίτη 15 Νοεμβρίου: στάση εργασίας από έναρξη έως 10:00 π.μ.
- Παρασκευή 18 Νοεμβρίου: στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00.
- Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: στάση εργασίας από έναρξη έως 10:00 π.μ.
- Τετάρτη 23 Νοεμβρίου: στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00.
- Παρασκευή 25 Νοεμβρίου: στάση εργασίας έναρξη έως 10:00 π.μ.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.loading...

Από το Blogger.