ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ!!!Μεγάλη συγκίνηση στη Ρωσία από ανεξήγητο φαινόμενο!!!Εμφανίστηκαν οι Άγιοι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ!!!(Βίντεο-Φωτό)
Μεγάλη συγκίνηση στη Ρωσία από ανεξήγητο φαινόμενο!!!Εμφανίστηκαν οι Άγιοι Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ!!!(Βίντεο-Φωτό)

Σε εκκλησάκι δίπλα στον ναό στο  Ομσκ της Ρωσίας  των Μεγάλων μαρτύρων και του Αγίου θεραπευτή Παντελεήμονα, εμφανίστηκαν οι μορφές των αγίων Αρχαγγέλων στον τοίχο,  πίσω  από τις εικόνες τους , προκαλώντας συγκίνηση στους ορθόδοξους πιστούς.

Πρόκειται για μια παράξενη γκρι μορφή στον τοίχο πίσω από τις άγιες εικόνες τους στην εκκλησία αυτή .

Οι αγιογράφοι μόλις είχαν ξεκινήσει την αγιογράφηση στους τοίχους και ανακάλυψαν το γεγονός αυτό, διέκοψαν αμέσως τις εργασίες τους.

Ο  Ορθόδοξος ιερέας  της εκκλησίας αποφάσισε να μην μιλήσει για την ανακάλυψη χωρίς την ευλογία του Μητροπολίτη Βλαδιμήρου Ομσκ. Τώρα όμως  ο ίδιος ο πάτερ Αλέξανδρος, παρουσιάζει με χαρά το θαύμα, στην εφημερίδα  Komsomolskaya Pravda.Σύμφωνα με τον ίδιο, το θαύμα συνέβη στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού με τις εικόνες  των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Το περίγραμμα της σιλουέτας των οποίων  εμφανίστηκε ξαφνικά στους τοίχους, όπου κρέμονται οι εικόνες τους . Είναι σαν τα πρόσωπά τους να άφησαν αποτυπώματα. Μερικά από τα περιγράμματα είναι σαφώς καθορισμένα, και άλλα λίγο λιγότερο σαφή. Αλλά όλα έχουν μια μεγάλη λευκή κηλίδα στη μέση της εικόνας.Επίσης στην  εικόνα της Παναγίας  «Χαρά Πάντων των Θλιβομένων», που βρίσκεται σε ένα άλλο μέρος του ναού, αποκάλυψε ο ίδιος ότι υπάρχει  άλλο γεγονός .

Από την εικόνα που παριστάνει την  ίδια την Θεοτόκο και τον Ιησού Χριστό παιδί στα χέρια της, υπάρχουν με δύο άγγελοι  να στέκονται  σε κάθε πλευρά. Από την άλλη πλευρά του τοίχου ένα αντίστοιχο σχήμα εμφανίστηκε πολύ ξεκάθαρα. Είναι τόσο σαφέστατο  ώστε να μπορούμε να πούμε αμέσως ότι αποτελεί  ακριβές αντίγραφο της εικόνας της Μητέρας του Θεού που παραδοσιακά τοποθετείται στις  γωνίες.

Επίσης αναφέρεται από τους υπευθύνους του ναού ότι και στο παρελθόν  υπήρξαν τέσσερις  εικόνες των αγίων της εκκλησίας που εμφανίστηκαν με τον ίδιο τρόπο  το 2007. Το γεγονός παρουσιάστηκε και  πάλι  μόλις πριν από δύο χρόνια.

Ο υπεύθυνος του ναού  δεν έχει να δώσει  λογικές εξηγήσεις για το φαινόμενο αυτό και ευχαρίστως δείχνει ότι οι εικόνες που ακουμπούν  στους τοίχους  έχουν απλό κόντρα πλακέ «χωρίς απεικόνιση πίσω τους». Ο ίδιος το εξηγεί την εμφάνιση αυτή ως θαύμα.

«Φυσικά, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, και ερωτήσεις για το πώς θα μπορούσε να συμβεί θα πρέπει να ρωτήσουμε το Θεό, όχι εμένα» , δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα  Komsomolskaya Pravda. » Είναι θαύμα! Ο Κύριος μας βοηθά τους εικονογράφους μας … Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να στηρίξουμε  οικονομικά την κατασκευή όταν αρχίσαμε, τώρα όλα είναι διαφορετικά», τόνισε ο ίδιος .

Ο επικεφαλής της επιτροπής του Πατριαρχείου Μόσχας για τη μελέτη των  θαυματουργών  φαινομένων  ακαδημαϊκός Pavel Florensky, δήλωσε:

«Για εμένα αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Υπάρχει ένα παρόμοιο φαινόμενο, που αφορούσε την εμφάνιση προσώπου  στο γυαλί της εικόνας. Εδώ πρόκειται για εντελώς ανεξήγητη  κατάσταση.  Αλλά κάθε θαύμα έχει την δική του υλική βάση. Σε κάθε περίπτωση, όμως αυτό αφορά την  χάρη του Θεού!»ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


loading...

Από το Blogger.