Με ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ θα «φέρουν» τον Παγκόσμιο Ηγέτη!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τρομοκρατεί όλη την ΕΥΡΩΠΗ!!!Με ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ θα «φέρουν» τον Παγκόσμιο Ηγέτη!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τρομοκρατεί όλη την ΕΥΡΩΠΗ!!!

Η Γερμανική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδόν το 10% των πολιτών στην Γερμανία, τουτέστιν περίπου οκτώ εκατομμύρια πολίτες, εξαρτώνται από τα κοινωνικά βοηθήματα!

Μιλάμε για τεράστιο αριθμό!

Η αύξηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εισαγωγή φτώχειας μέσω της ισλαμοποίησης, της μεταφορά δηλαδή μουσουλμάνων εποίκων στην Ευρώπη.

Οι πλέον εξαρτημένοι από τα κοινωνικά βοηθήματα ήταν οι κάτοικοι του Βερολίνου (19,4%) και της Βρέμης (18,5%), δύο πόλεις-κρατίδια οι οποίες έχουν πτωχεύσει.

Επιπλέον, η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 30,1% των ανέργων, κάθε τρίτος άνεργος δηλαδή, δεν μπορεί να καλύψει τις θεωρούμενες από την Ευρωπαϊκή Ένωση απαραίτητες βιωτικές ανάγκες (ενοίκιο, νερό, θέρμανση, τροφή, όπως κρέας ή ψάρι ή ομοειδή τρόφιμα τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα και φυσικά δεν διαθέτουν αυτοκίνητο, πλυντήριο, τηλεόραση και τηλέφωνο).

Δημιουργούνται, με λίγα λόγια, οι ιδανικές συνθήκες, προκειμένου να παρουσιαστεί στους λαούς της Ευρώπης ο παγκόσμιος ηγέτης, ο οποίος θα εξασφαλίζει ένα πιάτο φαΐ στα πεινασμένα πλήθη.

Όταν η Γερμανία, η λεγόμενη «ατμομηχανή της Ευρώπης», παρουσιάζει τέτοια στοιχεία, φανταστείτε τι μας περιμένει…


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.loading...
Από το Blogger.