ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!Ο Ευρωστρατός ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΤΟ!!!
ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!Ο Ευρωστρατός ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΤΟ!!!
«ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ…» - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ…ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ…ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ «ΑΠΡΟΘΥΜΟ» ΝΑΤΟ!«Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ…Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν προϋπολογισμό 470 εκατ. ευρώ το έτος για την SUPER FORCE, τον στρατό θα υπερασπιστεί την Ευρώπη!Ψηφίστηκε νομοσχέδιο για την δημιουργία του ευρωπαϊκού στρατού. Ο στρατός θα οργανωθεί και θα λειτουργήσει σύμφωνα με το express.co.uk, σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά το ψήφισμα των ευρωβουλευτών σήμερα και πρόκειται για τη δημιουργία μιας σούπερ στρατιωτικής δύναμης, η οποία θα δύναται να δρα και ανεξάρτητα από το ΝΑΤΟ.Από τώρα μάλιστα έχει συμφωνηθεί ότι ο στρατός της Ε.Ε. θα είναι έτοιμος να δράσει αυτόνομα σε περιπτώσεις που το ΝΑΤΟ δεν θα είναι διατεθειμένο να εμπλακεί.Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί αποφάσισαν να εγγυηθούν από τώρα 470 εκατ. ευρώ κάθε έτος για την χρηματοδότηση της δημιουργίας αυτού του πανευρωπαϊκού στρατού, μαζί με τις δυνάμεις «Ταχείας αντίδρασης» που θα αποτελούν τους αμυντικούς βραχίονες των Βρυξελλών.
Όπως πρότειναν, θα αφιερώνεται το δύο τοις εκατό του συνολικού ΑΕΠ της ένωσης για την άμυνα, με την ίδρυση πολυεθνικών δυνάμεων, ενώ οι Βρυξέλλες θα αποφασίζουν για την σχεδίαση των επιχειρήσεων, την διαχείριση κρίσεων και θα δίνουν εντολή για δράση όπου το ΝΑΤΟ δεν είναι διατεθειμένος να το πράξει.


 
Οι ευρωβουλευτές αποφάσισαν να επιδιώξουν την από κοινού αγορά οπλικών συστημάτων, ευνοώντας την ευρωπαϊκή βιομηχανία (δηλαδή, κύρια τη Γερμανία και τη Γαλλία) για όλους τους τύπους των συστημάτων που απαιτούνται.Το ψήφισμα κάλεσε επίσης το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να υλοποιήσει τη δημιουργία της «κοινής αμυντικής πολιτικής της Ένωσης και την παροχή πρόσθετων οικονομικών πόρων διασφάλισης της εφαρμογής της».
πηγη 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.