ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ!!!Η νέα μετάδοση του BBC ανοίγει το δρόμο!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ!!!Η νέα μετάδοση του BBC ανοίγει το δρόμο!!!

Το BBC φέρνει ολοένα και… περισσότερες θρησκείες κοντά μας και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα ετοιμάζει κάλυψη των μουσουλμανικών προσευχών της Παρασκευής κάθε εβδομάδα. Η είδηση πρόκυψε μετά από διαμαρτυρίες Μουσουλμάνων ότι τα μέσα μεροληπτούν υπέρ του Χριστιανισμού και πλέον το κρατικό βρετανικό κανάλι φαίνεται να εισακούει τα αιτήματά τους…

Η Ibrahim Mogra του Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Βρετανίας είπε ότι το BBC θα μπορούσε να καλύψει τις προσευχές της Παρασκευής από ένα τζαμί ή να παρουσιάσει σε ζωντανή μετάδοση μαθήματα σε παιδιά γύρω από το Κοράνι.

Η αμφιλεγόμενη κίνηση αυτή αποτελεί απάντηση για τις επικρίσεις που δέχτηκε το κανάλι, το οποίο δίνει ένα δυσανάλογο ποσό για τον Χριστιανισμό σε σχέση με τις άλλες θρησκείες, όπως τουλάχιστον διατείνεται η μουσουλμανική κοινότητα.

Νωρίτερα φέτος ο Aακίλ Αχμέντ, επικεφαλής του τμήματος θρησκείας και ηθικής στο BBC, σχολίασε στην επιτροπή της Βουλής των Κοινοτήτων: «Ο Χριστιανισμός παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της παραγωγής μας και υπάρχουν περισσότερες ώρες αφιερωμένες σε αυτό από ό, τι υπάρχουν και σε άλλες θρησκείες.»

Σύμφωνα με τους Times, υπάρχει πλέον σχέδιο για την προβολή περισσότερων θρησκειών (με κύρια φυσικά την μουσουλμανική για την οποία γίνεται και ο ντόρος άλλωστε), με αποτέλεσμα να γίνει ανακατανομή του μπάτζετ σχετικά με τα εν λόγω προγράμματα…
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

loading...
Από το Blogger.