ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ S-400 ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ!!!ΡΩΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ S-400 ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ!!! 

Πολεμικό κλίμα επικρατεί στην Συρία με την συριακή τηλεόραση να προετοιμάζει τους πολίτες για την επερχόμενη σύγκρουση με τις ΗΠΑ και να δείχνει εικόνες κατάρριψης αμερικανικών μαχητικών.
Σε μια σαφέστατη επίδειξη δύναμης η Μόσχα , δημοσιοποίησε μέσω ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, ένα συγκλονιστικό βίντεο με τις πραγματικές δυνατότητες του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 στην Συρία .
Το βίντεο παρουσίασε και η συριακή κρατική τηλεόραση σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των Σύρων πολιτών σε μια ενδεχόμενη περίπτωση που  βομβαρδιστούν συριακές πόλεις από  αμερικανικά και βρετανικά αεροσκάφη τα οποία έχουν μετασταθμεύσει σε βάσεις στην Ιορδανία.
Το Βίντεο καταδεικνύει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο  το εύρος της «εναέριας ασπίδας» που δημιουργείται από τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Ταρτούς και την Hmejmim, από τις οποίες  απογειώνονται και προσγειώνονται  καθημερινά δεκάδες ρωσικά και συριακά μαχητικά αεροσκάφη, για να βομβαρδίσουν τους τζιχαντιστές  .


Το τρομερό αυτό βίντεο  είναι αφιερωμένο στα νέα ρωσικά αμυντικά όπλα που έφτασαν στη Συρία, τα οποία έχουν στο στόχαστρο τα αμερικανικά και βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη.
Ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί,  Βρετανοί και «λοιποί» πιλότοι έχουν εκφράσει τις έντονες «ανησυχίες τους» στους ανωτέρους τους για την πραγματικά τρομερή αποτελεσματικότητα των ρωσικών συστημάτων σε ρεαλιστικές συνθήκες.
loading...
Από το Blogger.