ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!ΞΕΚΙΝΑΕΙ H ΜΑΧΗ ΤΗΣ ''ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ''!!!ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!ΞΕΚΙΝΑΕΙ H ΜΑΧΗ ΤΗΣ ''ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ''!!!

Το χωριό Νταμπίκ, στη βόρεια Συρία (επαρχία Χαλεπιού), στο οποίο σύμφωνα με τις ισλαμικές προφητείες θα γίνει η μάχη της Αποκάλυψης μεταξύ πιστών και απίστων, κατέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τα τουρκικά στρατεύματα που έχουν εισβάλει στη Συρία και η υπό τουρκική διοίκηση τουρκμενική παραστρατιωτική δύναμη Ταξιαρχία Σουλτάν Μουράντ.

Να σημειωθεί εδώ ότι η Σουλτάν Μουράντ είναι ένας στρατός Τουρκμένων, δηλαδή Τούρκων, της Συρίας και εθελοντών Τούρκων ακροδεξιών Γκρίζων Λύκων.

Πηγές από το μέτωπο μεταδίδουν ότι ο τουρκικός στρατός και οι Τούρκοι άτακτοι έδωσαν σκληρή μάχη με το Ισλαμικό Κράτος, αλλά είναι τουρκικές πηγές που δεν μπορεί κανείς να εμπιστευθεί για την αξιοπιστία τους.

Πλέον ο Ερντογάν, ως ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και ανεπίσημος (ακόμα) σουλτάνος και χαλίφης, ελέγχει το πεδίο της μάχης της Αποκάλυψης όπου το Ισλάμ -σύμφωνα με την προφητεία- θα αναμετρηθεί με τους σταυροφόρους και τις ρωμαϊκές λεγεώνες.

Ο συμβολισμός της κατάληψης της Νταμπίκ από τον Ερντογάν είναι τεράστιος για τους μουσουλμάνους. Δεν είναι ακόμα ένα χωριουδάκι στον χάρτη...

Οι Τουρκμένοι ανάρτησαν στο Twitter φωτογραφίες μέσα από την Νταμπίκ, όπως αυτή που ακολουθεί.
 tribune.gr
loading...
Από το Blogger.