Υπηρεσία ασφαλείας (FBS) της Ρωσίας!!!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Ξεκίνησε πόλεμος ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!Υπηρεσία ασφαλείας (FBS) της Ρωσίας!!!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Ξεκίνησε πόλεμος ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!
 
 

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας (FBS) της Ρωσίας τοποθέτησε στη μαύρη λίστα τον Μπιλ Γκέιτς, ενώ έπειτα από ρητή εντολή του Β. Πούτιν κάθε χρήση και διακίνηση του υλικού της εταιρείας Microsoft  απαγορεύτηκε στην επικράτεια, υπό την υποψία ότι η εταιρεία κρύβεται πίσω από επιθέσεις από τον κυβερνοχώρο σε κρατικές και αμυντικές υπηρεσίες. Επίσης, διερευνώνται και οι περιπτώσεις Τζ, Σόρος και Γ, Ρότσιλντ, που αναμένεται να συνοδεύσουν τον Μπ. Γκέιτς στη ρωσική μαύρη λίστα.

Όσον αφορά τη Microsoft, από το καλοκαίρι έχουν σημειωθεί πάνω από 20 ηλεκτρονικές επιθέσεις στη Ρωσία, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου από το Κρεμλίνο «Οι ΗΠΑ, οι οποίες παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως ένα προπύργιο της δημοκρατίας, πράγματι παρακολουθούν και καταγράφουν λεπτό-προς-λεπτό δεκάδες εκατομμύρια πολίτες της Ρωσίας και άλλων χωρών». Γι’αυτό το λόγο ο Άτερμ Ερμολάεφ, επικεφαλής της τεχνολογίας των πληροφοριών της Ρωσικής κυβέρνησης, με τον Νικολάι Νικιφόροφ δήλωσαν ότι «το επόμενο έτος, θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό που αναπτύχθηκε από την New Cloud Technologies, με ρωσικό προμηθευτή λογισμικού σε εκατομμύρια συστήματα. Ακόμα και το περίφημο Microsoft Office και τα Windows θα αντικατασταθούν από ντόπιες εκδόσεις» καθώς «Θέλουμε τα χρήματα των φορολογουμένων και οι κρατικές χορηγίες να δαπανώνται σε δικά μας προϊόντα, κυρίως σε προϊόντα λογισμικού».

Με την Ρωσία να προκαλεί μποϊκοτάζ ουσιαστικά, για να αποφύγει την κατάσταση στη οποία «Όλες οι κύριες εταιρείες του διαδικτύου που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ εμπλέκονται σε αυτή την άσχημη ιστορία (παρακολούθησης και καταγραφής εκατομμυρίων χρηστών), και οι εταιρείες αυτές δραστηριοποιούνται στη χώρα μας», οι ΗΠΑ πρόκειται να χάσουν πολύ μεγάλο ποσοστό πελατών όχι μόνο από το Ρωσικό λαό αλλά ίσως και από μεριάς της Τουρκία, λόγω της κόντρας της με την Αμερική.
voicenews
loading...
Από το Blogger.