ΤΩΡΑ!!!ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ!!!ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ με λυγμούς, απευθύνθηκε στον Αρχιεπίσκοπο λέγοντας του:"Μακαριότατε, εάν εσείς μου ζητήσετε να ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να ξέρετε ότι ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ''!!!ΤΩΡΑ!!!ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ!!!ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ με λυγμούς, απευθύνθηκε στον Αρχιεπίσκοπο λέγοντας του: "Μακαριότατε, εάν εσείς μου ζητήσετε να ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να ξέρετε ότι θα το κάνω''!!!
 
Λεπτομέρειες από τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Φίλη, αποκαλύπτει η εφημερίδα "Real news".

Όπως διαβάζουμε, ο υπουργός Άμυνας, κλαίγοντας με λυγμούς, απευθύνθηκε στον Αρχιεπίσκοπο λέγοντας του: "Μακαριότατε, εάν εσείς μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, να ξέρετε ότι θα το κάνω. Να ξέρετε, όμως, ότι αυτό δεν θα είναι υπέρ του έθνους. Ο μόνος που ωφεληθεί θα είναι η Τουρκία", ωστόσο ο κ.κ Ιερώνυμος τόνισε ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.


Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο κ. Φίλης δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Αρχιεπισκόπου επειδή σε πρόσφατη βάφτιση που έκανε ήξερε το "Πιστεύω": "Μου είπε ο πρωτοσύγκελλός μου ότι ο υπουργός βάφτισε πρόσφατα ένα αγοράκι και ήξερε απέξω το "Πιστεύω" και το "Πάτερ Ημών" και όλες τις προσευχές".

Ωστόσο, η ένταση ήρθε στον διάλογο που είχε ο υπουργός Παιδείας με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο:

Μητροπολίτης Μεσογαίας: "Δεν μου επιτρέψατε να διδάξω στο σχολείο όταν με φώναξαν οι μαθητές".

Υπουργός Παιδείας: "Σας δώσαμε άδεια. Ματαιώσατε όμως την ομιλία σας και δεν ξαναζητήσατε άδεια".

Μητροπολίτης Μεσογαίας: "Μα για θέματα βιοηθικής θα μιλούσα".

Υπουργός Παιδείας: "Δεν είναι αθώα όμως αυτά. Τι θα λέγατε π.χ. για τα βλαστοκύτταρα; Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι πάστορες δίνουν μανιώδη μάχη για να μην προχωρήσουν τα πειράματα που θα σώσουν πιθανόν ανθρώπινες ζωές".

loading...
Από το Blogger.