ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΚΟ!!!! Τι απάντησε ο υπουργός!!!!

ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΙΚΟ!!!! Τι απάντησε ο υπουργός!!!!


Αν και πολλοί θεωρούν ότι η στρατιωτική θητεία είναι ήδη μικρή και δεν μπορεί να πάει παρακάτω, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέτουν ζήτημα νέας μείωσής της.

Η ερώτηση για την πιθανότητα μείωσης χρόνου της στρατιωτικής θητείας τέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος ξεκαθάρισε τη θέση του και ταυτόχρονα και της κυβέρνησης στο ζήτημα.

Ο υπουργός αναπληρωτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι το θέμα μείωσης της στρατιωτικής θητείας δεν εξετάζεται. «Δεν έχει σοβαρό αποτέλεσμα από οικονομική άποψη» τόνισε ο κ. Βίτσας, ενώ υπογράμμισε πως “δεν το εξετάζουμε και λόγω των απειλών που αντιμετωπίζει η χώρα”.
Όπως είπε ο υπουργός αναπληρωτής Άμυνας «υπάρχουν χώρες που έχουν επαγγελματικό στρατό, εγώ είμαι υπέρ της λαϊκότητας των δυνάμεων» τονίζοντας την ανάγκη άμεσης επαφής των Ενόπλων Δυνάμεων με την κοινωνία. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι γίνονται προσπάθειες να μην είναι χαμένοι για τους νέους οι μήνες της θητείας μέσω αξιοποίησης των ικανοτήτων τους για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, αλλά και μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης, όπως τα πτυχία ηλεκτρονικών υπολογιστών που λαμβάνουν πολλοί εκπαιδευόμενοι του στρατού.

makeleio
loading...
Από το Blogger.