ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ!!!Συμπλοκές ΕΛΛΗΝΩΝ αστυνομικών με Τούρκους πράκτορες στη Ξάνθη!!!ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ!!!

ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ!!!Συμπλοκές ΕΛΛΗΝΩΝ αστυνομικών με Τούρκους πράκτορες στη Ξάνθη!!!ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ!!!


Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Ξάνθης
με συμπλοκές και πυροβολισμούς μεταξύ αστυνομικών και Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ!
Μετά τους πυροβολισμούς συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι αξιωματικοί!

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σημαντική γι αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα το συμβάν στέλνοντας μήνυμα στο προξενείο...

H υπόθεση δεν σχετίζεται με διακίνηση λαθρομεταναστών αλλά με υπόθαλψη πληροφοριοδοτών και στρατολόγηση πυρήνων...Άλλωστε τα διδάγματα από τη Συρία είναι πάρα πολλά.
Τρείς (3) Τούρκοι αξιωματικοί με διπλωματικά διαβατήρια στον θάλαμο επιβαινόντων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ένας εξ αυτών ο οδηγός που διαφεύγει της σύλληψης, με βουλγάρικες πινακίδες και δύο Ιρανοί στο…πορτ μπαγκαζ!

Άγρια καταδίωξη από δικυκλιστή της ομάδας «Ζ» χθες βράδυ μέσα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συνελήφθησαν οι οκτώ (8) από τους εννέα (9) συλληφθέντες της μπορντό BMWμε Βουλγάρικες πινακίδες.

Σύμφωναμε την thrakitoday.com λίγο πριν από τις 11 το βράδυ δικυκλιστής της ομάδας «Ζ» που βρίσκονταν στον κόμβο των οδών Λευκίππου, Λεωφόρου Στρατού και Δημοκρίτου βλέπει σταματημένο στον ερυθρό σηματοδότη την μπορντό BMW με βουλγαρικές πινακίδες και με κατεύθυνση το κέντρο της Ξάνθης.

Μόλις ο οδηγός του Ι.Χ.Ε βλέπει τον «Ζ» με την μηχανή αλλάζει κατεύθυνση και «παίρνοντας» την Λ. Στρατού με ιλιγγιώδη ταχύτητα διανύει όλη την περιμετρική οδό «μπαίνει» ανάποδα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και σε μήκος περισσότερων των 1200 μέτρων την διανύει με περισσότερα από 100χλμ την ώρα. Χωρίς ευτυχώς να συναντήσει κανένα τροχοφόρο…Στην συμβολή της Παν. Τσαλδάρη με την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης ο αστυνομικός της ομάδας «Ζ» ακινητοποιεί την BMW, ενώ έχει καλέσει για συνδρομή και άλλα αστυνομικά οχήματα με προσωπικό.Αμέσως οι επιβάτες του Ι.Χ.Ε. προσπαθούν να βγουν από το όχημα και να χαθούν στο πλήθος που υπάρχει στο κεντρικότερο σημείο της Ξάνθης με το οδηγό να τρέχει και να εξαφανίζεται μέσα στο πλήθος ακολουθώντας την διαδρομή Κεντρική Πλατεία και Μιχ. Βόγδου.


Αμέσως έφτασαν δικυκλιστές και οχήματα από την Δ/νση αστυνομίας Ξάνθης που μέτρησαν τους εναπομείναντες επιβάτες της BMW 316 και ήταν…οκτώ, με τρείς από αυτούς να είναι…Τούρκοι Αξιωματικοί, των οποίων η ταυτότητα αναγνωρίστηκε από τα διπλωματικά διαβατήρια που κατείχαν και από τις φωτογραφίες που είχαν στις αποσκευές τους!


Η υπόθεση ερευνάται από άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας Ξάνθης, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ξάνθη βρέθηκε από το πρωί και κλιμάκιο της ΕΥΠ...
loading...
Από το Blogger.