ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Ποιοι ήταν πραγματικά οι Ανουνάκι!!!
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!Ποιοι ήταν πραγματικά οι Ανουνάκι!!!
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο όρος Igigi είναι σημιτικής καταγωγής και αναφέρεται σε μία ομάδα θεών από το πάνθεον της Μεσοποταμίας. Δεν είναι ακόμα σαφές ποιοι αρχαίοι θεοί ανήκαν στους Igigi, αλλά πολλοί μελετητές προτείνουν ότι ο Mardik – ο προστάτης θεός της πόλης της Βαβυλώνας -ήταν ένας από τους θεούς Igigi.

Σύμφωνα με θεωρία των αρχαίων αστροναυτών, πριν από χιλιάδες χρόνια, ακόμη και πριν από την καταγραμμένη ιστορία, τον πλανήτης μας τον επισκέφθηκαν όντα από έναν άλλο κόσμο, αυτά τα όντα ήταν οι Anunnaki.

Σύμφωνα με πολλούς συγγραφείς, αποδείξεις της ύπαρξης των Αρχαίων Anunnaki μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο. Έχουμε δει αρχαίους πολιτισμούς και την ικανότητά τους να ανεγείρουν τεράστια μνημεία, με πέτρες που ζυγίζουν εκατοντάδες τόνους. Σε κάθε αρχαίο πολιτισμό, θα βρούμε μια σύνδεση με τους Anunnaki.

Το 1976 ο συγγραφέας Σίτσιν δημοσίευσε τις προσωπικές του μεταφράσεις από κείμενα των Σουμερίων σε μια σειρά βιβλίων που ονομάζεται » The Earth Chronicles«. Σε αυτό το βιβλίο, περιγράφονται οι Ανουνάκι και η ιστορία τους σε βάθος.

Το έργο του Σίτσιν έχει επικριθεί έντονα. Πολλοί αρχαιολόγοι και ιστορικοί διαφωνούν. Σύμφωνα με τον Σίτσιν, οι πήλινες πινακίδες των Σουμερίων περιγράφουν μια εξωγήινη φυλή γνωστή ως Anunnaki, η οποία ήρθε στη Γη για να εξορύξει χρυσό. Αναφέρει ακόμα ότι 450 χιλιάδες χρόνια πριν, ο Nibiru, ένα μακρινό μέλος του ηλιακού μας συστήματος, αντιμετωπίζει αργή εξαφάνιση η καθώς ατμόσφαιρα του πλανήτη διαβρώνετε.

Σχεδόν μισό εκατομμύριο χρόνια πριν, ο Anu, ηγεμόνας του Alalu δραπετεύει με ένα διαστημόπλοιο και βρίσκει καταφύγιο στη Γη. Ανακαλύπτει ότι η Γη έχει χρυσό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία της ατμόσφαιρας του Nibiru.

Ο Σίτσιν ισχυρίζεται ότι οι αρχαίοι Σουμέριοι πριν περίπου από 445.000 χρόνια με επικεφαλή τον Enki, γιο του Anu, οι Ανουνάκι δημιούργησαν στη Γη ένα σταθμό για την εξαγωγή χρυσού από τα νερά του Περσικού Κόλπου.

Σύμφωνα με τους αρχαίους Σουμέριους, το Abu Shahrein στο Ιράκ – πιστεύεται ότι ήταν η πρώτη πόλη που δημιουργήθηκε ποτέ, και ήταν η πατρίδα του μεγάλου Θεού Enki. Η πόλη θεωρείται ότι ιδρύθηκε γύρω στο 5400 π.Χ..

Μερικοί πιστεύουν ότι 300.000 χρόνια πριν, ο Enki και ο Νινχουρσάγκ δημιούργησαν τους πρώτους πρωτόγονους εργαζόμενους μέσω της γενετικής χειραγώγησης.

Οι άνθρωποι ήταν ένα υβριδικό είδος και δεν μπορούσαν να τεκνοποιήσουν. Δεδομένου ότι η ζήτηση για τους ανθρώπους ως εργάτες έγινε μεγαλύτερη, οι αρχαίοι Ανουνάκι και πάλι χειραγώγησαν την αρχαία ανθρωπότητα ώστε να μπορεί να αναπαραχθεί.

Κοιτάζοντας πίσω στην πρόσφατη ιστορία της ανθρωπότητας, ο Σίτσιν μας λέει ότι περίπου 7.400 π.Χ., η ανθρωπότητα αρχίζει σιγά σιγά να αναπτύσσεται.

Λίγο αργότερα το 3.800 π.Χ. ο αστικός πολιτισμός ξεκινά στη Σουμερία, μιας και οι Ανουνάκι αποκαταστήσαν εκεί τις παλιές πόλεις, αρχίζοντας με την Eridu και τη Νιππούρ.

katohika.grΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...

Από το Blogger.