ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!''Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Θεός μου έδωσε δύο εξαιρετικά επείγον, ισχυρά μηνύματα''!!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!!ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!''Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Θεός μου έδωσε δύο εξαιρετικά επείγον, ισχυρά μηνύματα''!!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!
Και τα δύο βίντεο περιέχουν εξαιρετικά ισχυρά μηνύματα που δόθηκαν από το Άγιο Πνεύμα, ακριβώς αυτό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο!Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Θεός μου έδωσε δύο εξαιρετικά επείγον, ισχυρά μηνύματα. Το δεύτερο μήνυμα ήρθε ξαφνικά, όπως έκανα ένα βίντεο σχετικά με τους σεισμούς. Γι ‘ αυτό και δεν είναι καταγεγραμμένο στο πρώτο βίντεο.

Θα το δείτε στο δεύτερο βίντεο παρακάτω σε αυτό το post.Ήμουν έτοιμη για ύπνο στο πρώτο βίντεο, όταν ο Κύριος μου είπε σαφώς να μην πάω στο κρεβάτι, επειδή είχε ένα μήνυμα για τους ανθρώπους — μια προειδοποίηση. Δεν είχα καμία ιδέα τι ήθελε να πει, αλλά κάθισε και άνοιξα το πρόγραμμα εγγραφής μου και άρχισε να μιλάει.Εγώ δεν θα σας πω αρκετά, πόσο επείγον είναι και τα δύο μηνύματα. Θα τραβήξει τα συναισθήματά

σας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις αν έχετε ζητήσει το Θεό, και θα αλλάξει τη ζωή σας! Αυτό που βρίσκεται μπροστά μας είναι πολύ χειρότερο, από ό, τι μπορούμε ακόμη και να αρχίσουμε να φανταζόμαστε. Σας καλώ να μοιραστείτε αυτό το άρθρο, τα βίντεο, κ.λπ., ό, τι μπορείτε. Αυτά τα μηνύματα θα πρέπει να ακουστούν από όσο το δυνατόν περισσότερο!

Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καίρια θέση στη ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.Μας έδωσε συγκεκριμένα σημεία για να παρακολουθήσουμε και προειδοποιεί ότι δεν θα περάσει αυτή η γενιά πριν εκπληρωθούν τα μεγάλα γγεγονότα.Ο Χριστός είπε, επίσης, να είμαστε προετοιμασμένοι. Να Είσαστε έτοιμοι για ό, τι έρχεται-

πνευματικά, ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και με κάθε δυνατό τρόπο; Αγαπητοί μου φίλοι, ήλθε η ώρα, και είναι προφανές ότι η αρχή των θλίψεων που έχει μιλήσει στην Αγία Γραφή, έχουν αρχίσει.ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΒΊΝΤΕΟΠΌΛΕΜΟΣ! Το πεδίο της μάχης,γίνεται μεγαλύτερο,Κόλαση στη γη, έτοιμη ή όχι, εδώ έρχεται!

(Αυτή η ενότητα περιέχει το ΠΡΏΤΟ μήνυμα, από την αρχή μέχρι το τέλος – βλέπε δεύτερο βίντεο παρακάτω για το υπόλοιπο-εάν έχετε ήδη δει αυτό το βίντεο, παρακαλώ κάντα άλμα λίγες

παραγράφους πιο κάτω σε αυτό το άρθρο και να παρακολουθήσετε το δεύτερο).


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
loading...
Από το Blogger.