Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ)!!!ΤΩΡΑ!!!ΦΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ!!!ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΩΡΑ!!!ΦΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ!!!ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!![ΒΙΝΤΕΟ]Μαχητικά αεροσκάφη «Phantom RF4″, μαχητικά ελικόπτερα «Apache» και ελικόπτερα πολλαπλών ρόλων «Huey» έχουν ξεκινήσει

και σφυροκοπούν τα πεδία βολής στον Έβρο.

Η στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων 2016» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την ολοκλήρωσή της να γίνεται την Παρασκευή στο πεδίο βολής Αετός, όπου προβλέπεται να πέσει πολύ «φωτιά και ατσάλι».

Από το ανηλεή σφυροκόπημα των μαχητικών το πεδίο βολής πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να καταφθάσουν πυροσβεστικά αεροσκάφη για να την σβήσουν.

Για την ακρίβεια, επιχείρησαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 14 πεζοπόρο, 3 Α/Φ CL & 2 Α/Φ PZL οι οποίοι και βρίσκονται σε επιφυλακή για πιθανές αναζωπυρώσεις.

Η άσκηση «Παρμενίων 2016»

Ήδη από χθες 3 Οκτωβρίου 2016 έχει ξεκινήσει η  Εθνική διακλαδική άσκηση με την επωνυμία «Παρμενίων 2016» και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες, σε αυτές, μονάδες, συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.

Κύριοι σκοποί της άσκησης είναι:

Η εξέταση – αντιμετώπιση της δημιουργουμένης από τις διεθνείς εξελίξεις κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας.

Η εφαρμογή σχεδίων, καθώς και η εκπαίδευση των Επιτελείων και των Μονάδων στη διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων.

Η εφαρμογή και αξιολόγηση των σχεδίων, διαδικασιών και η διατήρηση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η προαγωγή της συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των φορέων του πολιτικού τομέα, στην μεγαλύτερη δυνατή έκταση που απαιτείται, κατά την εφαρμογή των εθνικών σχεδίων.
loading...
Από το Blogger.