ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!ΛΕΓΑΜΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;;ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!ΤΩΡΑ!!!ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ!!!ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!ΛΕΓΑΜΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;;ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!ΤΩΡΑ!!!ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ!!!
 
"Μα πότε θα αντιδράσει πια αυτή η κοινωνία;" ρωτούσα κάποτε σε μια συζήτηση πριν λίγα χρόνια. "Όταν θα αρχίσουν να πετάνε τον κόσμο στο δρόμο" ήταν η απάντηση.

Φαίνεται πως τελικά ήρθε αυτή η ώρα και μάλιστα με κυβέρνηση κατ'όνομα αριστεράς.

Στα ειρηνοδικεία, μόνο ειρήνη δεν υπάρχει. Εκεί έχει ξεσπάσει ήδη ο πόλεμος και πολλές φορές, όχι άδικα.

Όταν πχ άνθρωπος με αναπηρία, στον οποίο η ΕΡΤ έχει οφειλές, φορτώνεται με χρέη εξαιτίας της και οδηγείται στον πλειστηριασμό, πώς να μην αντιδράσει ο κόσμος;

Και επιπλέον όταν διαβάζουμε πως η εφορία πλειστηριάζει για αστεία ποσά, πχ 500 ευρώ, δε θα υπάρξει ξεσηκωμός; Διότι αυτός που χρωστά 500 ευρώ δεν είναι στρατηγικός κακοπληρωτής αλλά εκείνος που προτίμησε, όπως τον κατήντησαν, να ταΐσει τα παιδιά του.

Ποιος ξέρει; Ίσως τελικά αυτή η δραματική εξέλιξη να αποτελεί το αναγκαίο κακό που θα ξυπνήσει το απαραίτητο εκείνο τμήμα της κοινωνίας ώστε να αντιδράσει.

Καμιά φορά πρέπει να μυρίσουμε το καμμένο και να νιώσουμε τη θερμοκρασία της φωτιάς για να πέσουμε στη μάχη για την κατάσβεσή της.

Μπορεί ο λαός να έκανε πολλά και μεγάλα σφάλματα, αλλά ίσως να μην άξιζε όσα τραβάει.


Του Στρατή Μαζίδηfreepen.gr


loading...
Από το Blogger.