ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!
Ένα μουσικό βίντεοκλιπ, μας κίνησε ιδιαίτερα την προσοχή.Καλογυρισμένο με ωραία μουσική δείχνει στους πάντες την πικρή πραγματικότητα της εποχής μας.


Οι μάζες ακολουθούν πιστά τις «επιταγές» του συστήματος.Απλώνουν τα χέρια και αρπάζουν τα καταναλωτικά «αγαθά» από τα χέρια της παγκόσμιας εξουσίας, καταβροχθίζοντάς τα, όπως τα πρόβατα το γρασίδι, λίγο πριν οδηγηθούν στην σφαγή.Την ίδια ώρα χάνονται στην μόδα, η οποία προσφέρει τις «ενδεδειγμένες» τάσεις συμπεριφοράς, εν προκειμένω την αυτοπροβολή στα social media, η οποία ωστόσο, τις περισσότερες φορές δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα.


Βασικό χαρακτηριστικό του βίντεο η αδιαφορία της μάζας απέναντι στους συνανθρώπους και τα προβλήματά τους.


Ακόμα και ο βαθύς αναστεναγμός συμπόνοιας για να τηρηθούν τα προσχήματα και οι τύποι παύει να υφίσταται.Η αδιαφορία πλέον ξεδιπλώνεται κατάφορα.


Το μόνο που νοιάζει τους περισσότερους είναι η καλοπέραση, ακόμα κι αν γύρω τους επικρατεί χούντα και αδικία.


Αυτοκτονίες, ξυλοδαρμοί, αύξηση της εγκληματικότητας, δυστυχία δεν συγκινούν πια καθόλου.Το ευχάριστο είναι πως υπάρχουν ακόμα νέοι καλλιτέχνες που ευαισθητοποιούνται και κρούουν το καμπανάκι.el.gr
loading...
Από το Blogger.