ΤΩΡΑ!!!ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!!!Δέχτηκε επίθεση H Ρωσική πρεσβεία!!!

ΤΩΡΑ!!!ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!!!Δέχτηκε επίθεση H Ρωσική πρεσβεία!!!Συναγερμός στη Δαμασκό! Οι τρομοκράτες-προστατευόμενοι των Αμερικανών έβαλαν στο στόχαστρο τη Ρωσική πρεσβεία!
Η Ρωσική πρεσβεία στη Δαμασκό δέχθηκε πυρά από μια γειτονιά που ελέγχεται από ένοπλες ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Αl-Nusra, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Μία από τις οβίδες χτύπησε την κατοικημένη περιοχή, ενώ δύο άλλες προσγειώθηκαν κοντά στο κτήριο της πρεσβείας, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του. Κανείς δεν τραυματίστηκε από τις εκρήξεις.
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι βομβαρδισμοί ήρθαν από τη γειτονιά Jobar της Δαμασκού, η οποία είναι υπό τον έλεγχο των τρομοκρατικών ομάδων Jabhat Fateh al-Sham και Failak ar-Rahman», ανέφερε το υπουργείο.

Το Jabhat Fateh al-Sham είναι το νέο όνομα που πήρε η Al-Nusra, παρακλάδι της Αλ-Κάιντα, ενώ η Failak ar-Rahman είναι λιγότερο γνωστή ομάδα ισλαμιστών.

Η Μόσχα δήλωσε ότι η επίθεση είναι «αποτέλεσμα των ενεργειών εκείνων που, όπως οι ΗΠΑ και ορισμένοι από τους συμμάχους τους, προκαλούν τη συνεχιζόμενη αιματοχυσία στη Συρία και φλερτάρουν με αντάρτες και εξτρεμιστές όλων των ειδών».

Το υπουργείο δήλωσε πως η Ρωσία θα λάβει «όλα τα αναγκαία μέτρα» για να επιστρέψει η ειρήνη και η ασφάλεια στη Συρία.

hellasforce

loading...
Από το Blogger.