ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΟΛΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΒΟΣΠΟΡΟ!!!ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΟΛΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΒΟΣΠΟΡΟ!!!ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!Το ένα πλοίο πίσω από το άλλο στέλνουν οι Ρώσοι προς τη Συρία μέσω των στενών του Βοσπόρου (όπου καταγράφεται το πέρασμά τους) και του Αιγαίου.

Και αυτό γιατί οι Ρώσοι θέλουν να τελειώνουν το δυνατόν συντομότερο με τη Συρία για να μην εξελιχθεί σε ένα επίπεδο χειρότερο από τον «ψυχρό» πόλεμο όπως αναφέρουν ρωσικά μέσα. Οι Ρώσοι όχι μόνο φοβούνται την εμπλοκή στη Συρία με αντίθετες δυνάμεις και βλέψεις – καθώς και οι Αμερικανοί αρχίζουν και στέλνουν στρατεύματα – αλλά και τις επιπτώσεις για το εσωτερικό της χώρας τους.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα η παράταση των εχθροπραξιών στη Συρία μπορεί να μεταφέρει τον πόλεμο στη Μόσχα με εξτρεμιστικές δυνάμεις τζιχαντιστών όπως έγινε στη Νότια Γαλλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Τα ρωσικά μέσα μάλιστα σημειώνουν ότι μπορεί να μην υπάρχει πλέον μια ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ Συρίας και Αμερικής ωστόσο η εμπλοκή δυο πολεμικών μηχανών στο ίδιο μέρος με εντελώς διαφορετικά συμφέροντα κάνει την κατάσταση πιο επικίνδυνη από την εποχή του «ψυχρού» πολέμου.

Οι συχνές επαφές εξάλλου Λαβρόφ – Κέρι παρότι δεν μαθαίνουμε τι ακριβώς συζητάτε αποκαλύπτει του λόγου του αληθές.hellasforce.com

loading...
Από το Blogger.