ΤΩΡΑ!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19.00 ΣΗΜΕΡΑ!!!!


ΤΩΡΑ!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19.00 ΣΗΜΕΡΑ!!!!Κατάπαυση Πυρός έχει κηρυχτεί για σήμερα Πέμπτη στο Χαλέπι. Μάλιστα η Ρωσία έδωσε παράταση τριών ωρών στην εκεχειρία, για ανθρωπιστικούς λόγους. Σε αντίθεση με τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης , οι Ρώσοι δεν είναι ανθρωποφάγα κτήνη.

Την Δευτέρα η Μόσχα ανακοίνωσε ότι στις 20 Οκτωβρίου θα σταματήσουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στο ανατολικό Χαλέπι, που κατέχεται από τους τζιχαντιστές, από τις 8 το πρωί (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) μέχρι τις 16.00.

Με αυτή την κατάπαυση πυρός θα μπορέσουν οι άμαχοι να απομακρυνθούν από την πόλη και οι αυτοκινητοπομπές με ανθρωπιστική βοήθεια να ενισχύσουν τον πληθυσμό.

«Μετά από πολλά αιτήματα εκπροσώπων διεθνών οργανισμών, ελήφθη η απόφαση να παρατείνουμε την κατάπαυση του πυρός για άλλες τρεις ώρες, μέχρι τις 19.00», είπε ο Ρώσος στρατηγός Σεργκέι Ρουντσκόι, επικεφαλής των επιχειρήσεων του ρωσικού γενικού επιτελείου.

«Ελπίζουμε ότι οι ΗΠΑ και άλλοι παράγοντες θα επηρεάσουν τους ηγέτες των ενόπλων οργανώσεων και θα διασφαλίσουν την απομάκρυνση των ασθενών και των τραυματιών, την έξοδο των αμάχων και των ενόπλων από την πόλη», πρόσθεσε.

voicenews


loading...

Από το Blogger.