Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΚ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!Δυναμικά, ακολουθεί τα «χνάρια» του πατέρα του ο 17χρονος!!![ΦΩΤΟ]Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΚ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!Δυναμικά, ακολουθεί τα «χνάρια» του πατέρα του ο 17χρονος!!![ΦΩΤΟ]
 
Ο νεαρός, συμμετείχε στο πρόσφατο πρωτάθλημα F4 στη Μόντσα της Ιταλίας

Δυναμικά, ακολουθεί τα «χνάρια» του πατέρα του ο 17χρονος Μικ Σουμάχερ, γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ.Ο νεαρός, συμμετείχε στο πρόσφατο πρωτάθλημα F4 στη Μόντσα της Ιταλίας, και οι παρευρισκόμενοι συγκινήθηκαν με την ανατριχιαστική ομοιότητά που έχει με τον πατέρα του. Ο Μικ είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας, έχει μια 19χρονη αδελφή την Τζίνα Μαρία και ξεκίνησε να οδηγά σε αγώνες ταχύτητας από το 2008.

Αρχικά, o νεαρός αγωνιζόταν με το πατρικό της μητέρας του, ως Μικ Μπετς και στη συνέχεια ως Μικ Τζούνιορ. Αφήνοντας τα καρτ και τις μικρές κατηγορίες, στις αρχές του περασμένου έτους και περνώντας πια στην Formula 4 άρχισε να χρησιμοποιεί το «βαρύ» επίθετο του.

Όσον αφορά τώρα στην κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, πρόσφατα, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε πως «δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ δεν είναι σε θέση να σταθεί όρθιος ακόμα και με τη βοήθεια των θεραπευτών του».

Δείτε πόσο πολύ μοιάζουν πατέρας και γιος:
 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
loading...
Από το Blogger.