ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Η ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Η ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση του Ωραιόκαστρου, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος προτείνει τα προσφυγόπουλα να... "εξελληνισθούν".

"Πως θα αντισταθούν στην βαρβαρότητα τα παιδιά των προσφύγων εάν δεν εξελληνισθούν;

… Ο Έλληνας έχει ιερά υποχρέωση να μεταλαμπαδεύσει αυτή την πολύτιμη, πανανθρώπινη κληρονομιά και όχι να την θάψει στην αυλή του. Όχι μόνον επειδή αυτός είναι ο δρόμος του Αλεξάνδρου, αλλά επειδή είναι και ο δρόμος αναστροφής της καλπάζουσας βαρβαρότητας.
 voicenews

Ο Έλληνας έχει υποχρέωση και συμφέρον να αγκαλιάσει τα παιδιά των προσφύγων και να τα κάνει Έλληνες. Όχι, δεν θα τα κάνει το αισχρό εκπαιδευτικό σύστημα Έλληνες. Ο Έλληνας γονιός θα τα κάνει, με την μπέσα, την αγάπη, το φιλότιμο, την καλοσύνη που μας δίδαξε η Ελληνική και Ορθόδοξη Κληρονομιά μας… Αυτός είναι ο πραγματικός Έλληνας. Γιατί Έλληνας δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι με μόχθο, πόνο, αγώνα…".

Είναι περιττό να γίνει κάποιος σχολιασμός, έχουμε καταλάβει εδώ και πάρα πολύ καιρό τι προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση. Μια ερώτηση μόνο:


Τα δικά σας παιδιά κ. Καμμένε σε τι σχολείο πάνε;
loading...
Από το Blogger.