ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ''ΚΟΥΜΠΙ''!!!ΟΙ Ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανελέητη επίθεση στη Χομς την Παρασκευή το βράδυ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ''ΚΟΥΜΠΙ''!!!ΟΙ Ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανελέητη επίθεση στη Χομς την Παρασκευή το βράδυ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!


Ρωσικά μαχητικά αεροπλάνα ισοπέδωσαν τζιχαντιστές σε Χαλέπι και Χομς, με τον Β.Πούτιν να δηλώνει ότι «ο συριακός Στρατός τιμάει την εκεχειρία ενώ οι τρομοκράτες ανασυντάσσονται».Με έναυσμα την παραβίαση της εκεχειρίας, οι Ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ανελέητη επίθεση στη Χομς την Παρασκευή το βράδυ, όπου επιδόθηκαν σε τρεις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Jabhat Fateh Al-Sham (πρώην Nusra Front) στο χωριό Teit Ma’leh και σε συγκέντρωση μελών της οργάνωσης στη λίμνη Rastan Lake στο Al- Rastan, ενώ αντίστοιχες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν και στο Χαλέπι.

Όσον αφορά τον ρόλο των ΗΠΑ στα όσα διαδραματίστηκαν, ο Πούτιν έκανε διάφορες αναφορές λέγοντας ότι «Προφανώς οι ΗΠΑ επιθυμούν να διατηρήσουν τις πολεμικές ικανότητες της αντιπολίτευσης για να καταπολεμήσει τον Μ.Άσαντ. Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι. Θέλω να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας για να πετύχουμε τους στόχους μας», προχωρώντας και σε πιο ευθείς όπως ότι «Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν την συμφωνία στην παγκόσμια κοινότητα γιατί τότε θα καταλάβουν όλοι ποιος τηρεί τη συμφωνία».
 voicenews
Παρακολουθήστε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤO:


Από το Blogger.