ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!AN MΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΘΑ ΤΟΝ »ΕΨΗΝΑΝ» Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο!!!Η είδηση που χάθηκε από παντού!!![ΦΩΤΟ]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!AN MΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΘΑ ΤΟΝ »ΕΨΗΝΑΝ» Ζ Ω Ν Τ Α Ν Ο!!!Η είδηση που χάθηκε από παντού!!!

ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ! ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ… Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολο σήμερα, να έχει ένας πολιτικός, ΑΛΗΘΙΝΑ το θάρρος της γνώμης του! Και όχι απλώς να το εκφράζει σε στενό του κύκλο, αλλά να το δηλώνει ΔΗΜΟΣΙΑ! Και όχι απλώς να το δηλώνει ΔΗΜΟΣΙΑ, αλλά να είναι έτοιμος να ΥΠΟΣΤΕΙ τις σκληρότατες και αμείλικτες επιθέσεις των …»καθωσπρέπει» πλήρως υποταγμένων στην ‘Νέα Τάξη’ «συναδέλφων» του και κυρίως του απελπιστικώς κατευθυνομένου δυτικού Τύπου.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ Θ Υ Ε Λ Λ Α ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ! Έχει ένα αρκετά δύσκολο όνομα. Λέγεται GyörgySCHÖPFLIN και είναι Ούγγρος ευρωβουλευτής. Ανήκει δέ στους Χριστιανοδημοκράτες. Γεννήθηκε στην Βουδαπέστη στις 24 Νοεμβρίου του 1939, δηλαδή είναι αρκούντως «ώριμος». (Τήν είδηση δημοσίευσε προ ημερών, μόνο η εφημ.’Ελ.Ώρα’).
Και τί λέτε πώς δήλωσε; (Τα έγραψαν αυτά οι ουγγρικές εφημερίδες). Ότι για να αποθαρρυνθούν οι (μουσουλμάνοι) λαθρομετανάστες να περάσουν τον (τεραστίου μήκους) φράκτη στα ουγγρικά σύνορα, να τοποθετηθούν …ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ !!!!!
Ως γνωστόν, οι μουσουλμάνοι ΑΝ και ΟΤΑΝ τυχόν αντικρύσουν (σκοπίμως βαλμένες) γουρουνοκεφαλές σε θεμέλια τζαμιού, αρνούνται να συνεχισθεί η κατασκευή του… Το ίδιο συμβαίνει άν τις δούν, εκεί που πάνε να μείνουν. Φεύγουν! (το θεωρούν «μόλυνση»).
Να ληφθεί υπ’ όψιν, ότι η Ουγγαρία έχει προγραμματίσει μέσω του πολύ δυναμικού πρωθυπουργού της, του εθνικιστού Βίκτωρος Ορμπάν, ένα δημοψήφισμα την 2α Οκτωβρίου, για το άν όντως συμφωνούν οι πολίτες της, για την υποχρεωτική εγκατάσταση λαθρομεταναστών, όπως λέει η ΕΕ, άνευ της συγκαταθέσεως των εθνικών Κοινοβουλίων…hellasforce
Από το Blogger.