ΤΡΑΓΙΚΟ!!!ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!!!ΤΡΑΓΙΚΟ!!!ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!!!
 
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένεια του Κεγίνγκ ήταν μια από τις πιο φτωχές του χωριού.
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κίνα η αποτρόπαια δολοφονία τεσσάρων μικρών παιδιών και η αυτοκτονία της μητέρας και του πατέρα τους που δεν άντεξαν την τραγωδία αυτή και έχει προκαλέσει μια έντονη συζήτηση γύρω από τη φτώχεια και τη διαφθορά στη χώρα.

Η 28χρονη Γιανγκ Γκαϊλάν, αφού της έκοψαν ένα επίδομα με το οποίο συντηρούσε την οικογένειά της, σκότωσε στα τέλη Αυγούστου τα τρία κορίτσια της, ηλικίας από 3 έως 6 ετών, καθώς και τον 5χρονο γιο της στο χωριό Αγκουσάν, στη φτωχική επαρχία Γκανσού, όπως αποκάλυψε η αστυνομία. Κατόπιν έβαλε τέλος στη ζωή της πίνοντας ένα μπουκάλι με φυτοφάρμακο.
Ο άνδρας της, ο 31χρονος αγρότης Λι Κεγίνγκ,
αυτοκτόνησε και αυτός 15 ημέρες αργότερα, αφού κήδεψε τα παιδιά και τη γυναίκα του.
Οι τοπικές Αρχές, που έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, διευκρίνισαν ότι το επίδομα που έπαιρνε η οικογένεια είχε κοπεί από το 2014.
Η επιτροπή του χωριού είχε κρίνει όμως ότι το εισόδημα του νοικοκυριού τους ήταν πάνω από το επίπεδο της φτώχειας, δηλαδή τα 2.300 γουάν (περίπου 300 ευρώ) κατ’ έτος και κατ’ άτομο.
Πολλά κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ουσιαστικό ρόλο στην τραγωδία διαδραμάτισε η διαφθορά. Συγγενείς των θυμάτων άφησαν να εννοηθεί ότι το επίδομα κόπηκε επειδή η οικογένεια δεν δωροδόκησε κάποιους τοπικούς αξιωματούχους.
Η υπόθεση βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας.Η Γιανγκ, ο Λι και τα τέσσερα παιδιά τους ζούσαν μαζί με τη γιαγιά και τον πατέρα της Γιανγκ σε ένα πλίνθινο σπίτι με χωμάτινο πάτωμα.
Η 28χρονη γυναίκα ζούσε ακόμη όταν την βρήκε η γιαγιά της, ετοιμοθάνατη και λουσμένη στο αίμα των μικρών παιδιών της. «Γιατί δεν μου άφησες τουλάχιστον τη Γιφάν;» ούρλιαξε η ηλικιωμένη γυναίκα αναφερόμενη στο μεγαλύτερο από τα κορίτσια, αυτό που αγαπούσε περισσότερο και με το οποίο μοιραζόταν το ίδιο κρεβάτι κάθε νύχτα.
Η Γιανγκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν αρνήθηκε τη φροντίδα των γιατρών, όμως τους επαναλάμβανε διαρκώς: «Μη με σώσετε».

Από το Blogger.