ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ:Φονική εκδίκηση από τη Ρωσία!!!30 Αμερικανοί, Βρετανοί, Τούρκοι και Ισραηλινοί νεκροί!!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ:Φονική εκδίκηση από τη Ρωσία!!!30 Αμερικανοί, Βρετανοί, Τούρκοι και Ισραηλινοί νεκροί!!![ΒΙΝΤΕΟ]


 

Τριάντα νεκροί Αμερικανοί, Βρετανοί, Τούρκοι και Ισραηλινοί είναι ο πρώτος απολογισμός από τη φονική επιδρομή που εξαπέλυσε η Ρωσία στο δυτικό Χαλέπι.
Η Μόσχα ανταπέδωσε την σφαγή την Deir Ezzor στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχασε και επτά στρατιώτες.
Ίσως γι αυτό πριν λίγο ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τ.Κέρι είπε ότι «όποιος νομίζει πως η κρίση στη Συρία δεν μπορεί να χειροτερέψει κάνει λάθος». Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Σ.Λαβρόφ, ο Κέρι είπε ότι ακούγοντάς τον νόμιζε ότι βρίσκεται σε κάποιο «παράλληλο σύμπαν».

Η Ρωσία απάντησε άμεσα με τον Ρώσο ΥΠΑΜ, Σεργκέι Σοιγκού, να ανακοινώνει την αποστολή του αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» στη Μεσόγειο και 3.000 Ρώσων στρατιωτών στο Χαλέπι.
Σύμφωνα με ρωσικά και ιρανικά ΜΜΕ οι πύραυλοι cruise Kalibr που εκτοξεύτηκαν σήμερα από τη Μεσόγειο στην περιοχή Dar Ezza στο δυτικό Χαλέπι κοντά στο βουνό Sam’an έπληξαν διοικητήριο στο οποίο παρευρίσκονταν δυτικοί αξιωματούχοι και Ισραηλινοί που συντόνιζαν τις κινήσεις των τζιχαντιστών!
Το διοικητήριο βρισκόταν στη μέση του υψηλού βουνού Sam’an μέσα σε σπηλιές. Η περιοχή είναι βαθιά μέσα σε oροσειρά.
Συγκεκριμένα σκοτώθηκαν 30 άτομα ανάμεσα τους Αμερικανοί, Τούρκοι, Σαουδάραβες, Καταριανοί, Βρετανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι. Όλοι αυτοί διεύθυναν τις επιχειρήσεις σε Χαλέπι και Ιντλίμπ.
πηγη  
Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία και πως ο συριακός Στρατός σώζει τις ζωές των πολιτών στο Χαλέπι.Από το Blogger.