Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ''STORM BALKAN'!!!ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ''STORM BALKAN'!!!ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

 
Σε έναν τρομερό κυκλώνα με την ονομασία ''Storm Balkan'' τείνει να καταλήξει η κακοκαιρία που θα έρθει στην χώρα μας το Σαββατοκύριακο, βάση πάντα των προγνωστικών μας στοιχείων εδώ στο Greek-Weather.Org.

Η κακοκαιρία που αρχικά προβλέφθηκε πριν περίπου μία εβδομάδα για τις 16-17 Ιουλίου, εκτιμήθηκε πως θα δώσει μεμονωμένες καταιγίδες με χαλάζι και κεραυνούς, ωστόσο τα Παγκόσμια μοντέλα πρόβλεψης καιρού, δίνουν στην κακοκαιρία αυτή όλα τα χαρακτηριστικά ενός μικρού κυκλώνα πάνω από τα Βαλκάνια αλλά και πάνω από περιοχές της Ελλάδας το  Σαββατοκύριακο.

Με απλά λόγια θα είναι ένα χαμηλό βαρομετρικό το οποίο καθώς θα στροβιλίζεται με θυελλώδεις ανέμους γύρω από τον εαυτό του, θα κινείται πιο νοτιοανατολικά χτυπώντας και τα Βαλκάνια αλλά και την Ελλάδα με ακραία καιρικά φαινόμενα και ουσιαστικά θα παίρνει ενέργεια καθώς θα συναντάει θερμότερη ατμόσφαιρα και γενικότερα ζέστη, ωστόσο μετά το Σαββατοκύριακο θα λάβει μία πιο βορειοανατολική πορεία φεύγοντας από την περιοχή μας και χτυπώντας περιοχές της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και κυρίως της Ουκρανίας.

Αιτία της μεγάλης αλλά ευτυχώς πρόσκαιρης μεταβολής του καιρού πάνω από τμήματα της Ελλάδας και των Βαλκανίων, θα είναι οι ψυχρότεροι άνεμοι και οι πιο ψυχρές αέριες μάζες, οι οποίες θα ακουμπήσουν τις ήδη υπάρχουσες θερμές μάζες πάνω από τα Βαλκάνια και την Ελλάδα, μιας και θα έχουμε ως την Παρασκευή καύσωνα με θερμοκρασίες κοντά ή και μεγαλύτερες από τους 39-40 βαθμούς Κελσίου.

Αυτόν τον καύσωνα θα συναντήσουν οι ψυχρές μάζες του κυκλώνας ''Storm Balkan'' δίνοντας ακραία καιρικά φαινόμενα με χαλάζι, κεραυνούς, θυελλώδεις ανέμους αλλά ενδεχομένως και τοπικούς ανεμοστρόβιλους. Η κακοκαιρία ''Storm Balkan'' θα σαρώσει σύμφωνα πάντα με προγνωστικά μας στοιχεία εδώ στο Greek-Weather.Org βάση των Παγκόσμιων μοντέλων πρόβλεψης καιρού, χώρες των Βαλκανίων όπως την Αλβανία, τα Σκόπια, την Κροατία, την δυτική Ρουμανία και δυτική Βουλγαρία και περιοχές της Θράκης και κυρίως της Μακεδονίας, της Ηπείρου, του βόρειου Ιονίου και τμημάτων της Θεσσαλίας.

Νεότερα γι' αυτό το επικίνδυνο φαινόμενο θα έχουμε και τις επόμενες ώρες αλλά και μέρες, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Greek-Weather.Org, γιατί αυτή η εξέλιξη αφορά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16-17 Αυγουστου όπου αρκετοί θα βρίσκονται διακοπές ή και αυθημερόν για κάποιο μπάνιο σε κοντινές παραλίες στα σπίτια τους.
Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ''STORM BALKAN'!!!ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ''STORM BALKAN'!!!ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Αυγούστου 13, 2016 Rating: 5
Loading...
Από το Blogger.