ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Γαλλία - Φόβοι για ISIS- BINTEO

Επίθεση με δεκάδες θύματα στην πόλη Νις της Γαλλίας. Φορτηγό έπεσε με φόρα πάνω σε πολίτες που γιόρταζαν τη "Μέρα της Βαστίλης". Σκηνές πανικού μετά το περιστατικό. Έκκληση από τις αρχές να παραμείνουν όλοι στα σπίτια τους (Vids)

Μακελειό στην πόλη Νις της Γαλλίας, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος, που γιόρταζε την "Μέρα της Βαστίλης".
Η επίθεση έγινε στη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, στην παραλία της πόλης, όπου είχαν συγκεντρωθεί πολίτες και τουρίστες για να δουν τη ρίψη πυροτεχνημάτων για την εθνική εορτή της Γαλλίας.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 30 νεκρούς και τουλάχιστον 100 τραυματίες, ενώ αναφέρεται και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των επιβαινόντων στο φορτηγό και της αστυνομίας.


Ακολούθησε πανικός με εκατοντάδες πολίτες να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το σημείο
Οι αρχές της πόλης, κάνουν έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο γαλλικό κανάλι BFM: "Όλοι φώναζαν 'τρέξτε, γίνεται επίθεση'. Ακούσαμε πυροβολισμούς. Νομίζαμε ότι πρόκειται για πυροτεχνήματα. Υπήρχε μεγάλος πανικός και τρέξαμε να κρυφτούμε σε ένα ξενοδοχείο".

ΠΗΓΗ
Από το Blogger.