ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΗΓΕΤΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΜΥΝΑΣ!!!!ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!!!!


Τη μήνη του Βλαντιμίρ Πούτιν, προκαλούν τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ, τα οποία πετάνε στην περιοχή της Βαλτικής, χωρίς να θέτουν σε λειτουργία τις συσκευές αναγνώρισής τους. Γεγονός για το οποίο η Βορειοατλαντική Συμμαχία κατηγορεί επίσης τη Ρωσία, ωστόσο η στατιστική δείχνει άλλα πράγματα, όπως αποκάλυψε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Πούτιν δήλωσε, σήμερα, Παρασκευή ότι αποδέχθηκε πρόταση του Φινλανδό ομολόγου του Sauli Niinisto, να αναπτύξουν αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας σχετικά με τις αερομεταφορές στην περιοχή της Βαλτικής. Ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε ότι θα δώσει εντολή στα ξένα υπουργεία Άμυνας, ώστε το θέμα να συζητηθεί στο επόμενο Συμβούλιο Ρωσίας-ΝΑΤΟ.

«Συμφωνούμε με την πρόταση του προέδρου της Φινλανδίας. Επιπλέον, κατά την επιστροφή στη Μόσχα, θα ανατεθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Άμυνας να τοποθρτήσει αυτό το θέμα στην ημερήσια διάταξη κατά τη διάρκεια της προσεχούς συνόδου Ρωσίας-ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες¨, δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξη Τύπου στη νοτιοδυτική φινλανδική πόλη Τούρκου.

Η σύνοδος Ρωσίας-ΝΑΤΟ θα πραγματοποιηθεί μετά το γενικό συμβούλιο της δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας στην Βαρσοβία, που έχει προγραμματιστεί για τις 8 με 9 Ιουλίου.

«Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι όχι μόνο ρωσικά αεροπλάνα πετούν πάνω από τις χώρες της Βαλτικής, χωρίς την ενεργοποίηση των αντίστοιχων συσκευών αναγνώρισης τους, αλλά και τα αεροσκάφη όλων των χωρών του ΝΑΤΟ. Ο αριθμός των πτήσεων του ΝΑΤΟ πάνω από τις χώρες της Βαλτικής σε αυτή την κατάσταση είναι ο διπλάσιος συγκριτικά με τις ρωσικές πτήσεις. Αυτό δεν είναι το βγάζουμε από το μυαλό μας, είναι στατιστικά στοιχεία », δήλωσε ο Πούτιν.

πηγη
Από το Blogger.