ΒΟΜΒΑ!!!ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!


ΒΟΜΒΑ!!!ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!


Τα ρωσικά βομβαρδιστικά που το τελευταίο καιρό επιχειρούν στη Συρία, χτύπησαν τις τελευταίες μέρες 3 φορές, αμερικανικές θέσεις στη νότιο περιοχή της χώρας, βάσει πηγών των τουρκικά ΜΜΕ τα οποία επικαλούνται αμερικανική εφημερίδα και υποστηρίζουν ότι οι βομβαρδισμοί αυτοί έγιναν για να πιέσουν τις ΗΠΑ να συνεργαστούν με τους Ρώσους στον πόλεμο κατά των ισλαμιστών.
Αναλυτικά, στις 16 Ιουνίου οι Ρώσοι βομβάρδισαν την περιοχή Al-Tanf στα σύνορα Συρίας Ιορδανίας όπου υπάρχει μια βάση Αμερικανών και Βρετανών, και τον ξαναχτύπησαν 24 ώρες μετά.
Στις 12 Ιουλίου βομβάρδισαν στόχο 50 χιλιόμετρα μακριά από το Al-Tanf, θέσεις των ισλαμιστών που υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς. Σε αιτήματα του αμερικανικού Πενταγώνου οι Ρώσοι δικαιολόγησαν την επέμβαση τους ότι επιχειρούσαν να βομβαρδίσουν δυνάμεις του ISIS που βρίσκονταν στην περιοχή.
Στο θέμα αναφέρθηκε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζων Κέρυ, κατά την επίσκεψη του την περασμένη εβδομάδα στην Μόσχα, όπου του ζητήθηκε με σαφή τρόπο από τους Ρώσους η άμεση συνεργασία των Αμερικανών στην καταπολέμηση της Al Nusra. Μάλιστα τέθηκε στον Αμερικανό το ζήτημα ότι φτάνει πια η υποκρισία στον εμφύλιο της Συρίας και ότι ή θα ενωθούν να πολεμήσουν τους Ισλαμιστές, ή οι Αμερικανοί θα συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν με όλες τις συνέπειες αυτής της κατάστασης.
voicenews

Από το Blogger.