ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ στο ΝΑΤΟ :"Θα σας εξαϋλώσουμε!!!!

 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν μίλησε για την πιθανότητα ένταξης της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ και προειδοποίησε πως θα υπάρξει στρατιωτική απάντηση!

Τονίζουμε πως η Φινλανδία είναι σημαντικός οικονομικός εταίρος των Ρώσων και για αυτό τον λόγο ο Βλάντιμιρ Πούτιν δε θα αφήσει αναπάντητη την προδοσία, αν αυτή τελικά συμβεί.

«Αν οι φινλανδικές ένοπλες δυνάμεις γίνουν τμήμα της ΝΑΤΟϊκής στρατιωτικής υποδομής, εν μία νυκτί θα βρισκόταν στα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Πιστεύετε πως θα αφήναμε κάτι τέτοιο έτσι; Με τα στρατεύματά μας 1.500 χλμ μακριά;», δήλωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Φινλανδό ομόλογό του.

«Το ΝΑΤΟ ίσως με χαρά του να πολεμούσε εναντίον της Ρωσίας μέχρι τον τελευταίο Φινλανδό στρατιώτη. Θέλετε κάτι τέτοιο; Εμείς όχι. Δεν το θέλουμε. Αλλά είναι δική σας επιλογή».

Αν η Φινλανδία εισέλθει στο ΝΑΤΟ τότε θα πρόκειται κι επίσημα για παραβίαση της συνθήκης της Γιάλτας, σύμφωνα με την οποία η ηττημένη σύμμαχος της Γερμανίας παρέμενε εκτός σοβιετικού μπλοκ, όφειλε όμως να δρα βάσει σοβιετικής βούλησης.

πηγη
Από το Blogger.