ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Κόκκινος Συναγερμός!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/7/2016!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!


Σε κόκκινο συναγερμό παραμένει η Τουρκία!!! Την ίδια ώρα που ο Ταγίπ Ενρτογάν, σε συνέντευξη του αποκαλύπτει πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο μιας νέας απόπειρας πραξικοπήματος στη χώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπει απόρρητο έγγραφο που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του προέδρου της Τουρκίας!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, που ακολούθησε την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, επισήμανε ότι μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος είναι πιθανή ωστόσο δεν θα είναι κάτι το εύκολο, καθώς «βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση».

Ο Τούρκος πρόεδεος, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ανέφερε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας του υπέπεσαν σε σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις, προτού εκδηλωθεί η απόπειρα πραξικοπήματος της περασμένης Παρασκευής στην χώρα και ότι οι ένοπλες δυνάμεις σύντομα θα αναδιαρθρωθούν.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξαν σοβαρά κενά και παραλείψεις στις υπηρεσίες μας πληροφοριών, δεν έχει κανένα νόημα να επιχειρήσουμε να το κρύψουμε ή να το αρνηθούμε. Το είπα στον επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών» τόνισε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε από το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

Απόρρητο έγγραφο επιβεβαιώνει τον Ερντογάν

Σύμφωνα με το συνημμένο εμπιστευτικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας της Τουρκίας από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι υπηρεσίες του εν λόγω υπουργείου, μιλούν για ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ πραξικοπίματος την Παρασκευή 22/7/2016!!!


Από το Blogger.