ΤΩPΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟΝ ΑEPA ΜΕ 222 ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!


Είδαν το χάρο με τα μάτια τους
Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να έρχεσαι αντιμέτωπος με το θάνατο; Αυτό έζησαν οι 222 επιβάτες και το 19μελές πλήρωμα της πτήσης SQ368 της Singapore Airlines,

όταν το αεροπλάνο στο οποίο βρίσκονταν αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας φωτιάς στον έναν κινητήρα του. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προκαλούν τρόμο!


Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης με προορισμό το Μιλάνο. Αρκετές ώρες αφού είχε ξεκινήσει το ταξίδι του, όμως, αναγκάστηκε να επιστρέψει και να κάνει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας φωτιάς στο δεξί φτερό.


Σύμφωνα με το RT, ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες πως υπήρχε διαρροή καυσίμων και πως το αεροπλάνο έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης αφού δεν είχε αρκετά καύσιμα για να φτάσει ως το Μιλάνο.

Λίγα λεπτά αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε, εκδηλώθηκε φωτιά στο δεξί φτερό. «Η φωτιά ήταν μεγάλη και περιμέναμε 2-3 λεπτά μέχρι να έρθει η πυροσβεστική», δήλωσε ένας από τους επιβάτες, ενώ μια άλλη ανέβασε video και φωτογραφίες στο Facebook λέγοντας πως βρέθηκε κοντά στο θάνατο.

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι οι επιβάτες βγήκαν χωρίς κανένα πρόβλημα από το αεροπλάνο και με λεωφορεία μεταφέρθηκαν στο τέρμιναλ του αεροδρομίου. Κανείς δεν τραυματίστηκε, ούτε από τους επιβάτες ούτε από το πλήρωμα. Οι επιβάτες θα επιβιβαστούν αργότερα σε άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους για το Μιλάνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Από το Blogger.