Ο τρόμος και φόβος του ΝΑΤΟ!!!Δείτε το ρωσικό υπερόπλο που μπορεί να δέχεται απίστευτο καταιγισμό πυρών εν ώρα πτήσης χωρίς να καταρρίπτεται!!!Δείτε βίντεο με τις ικανότητές του!!! 
Σας παρουσιάζουμε το ρωσικό υπερόπλο Mi-24 αποκαλούμενο και ‘ιπτάμενο τανκ’. Μιλάμε για ελικόπτερο που μπορεί να δέχεται απίστευτο καταιγισμό πυρών εν ώρα πτήσης χωρίς να καταρρίπτεται.

Η άτρακτος τους είναι θωρακισμένη από χοντρές πλάκες περιμετρικά, συνεπώς ικανή να δεχθεί πυρομαχικά .50 cal χωρίς φόβο κατάρριψης ενώ το πιλοτήριο (cokpit) είναι τοποθετημένο πάνω σε τιτάνιο ενώ διαθέτει αλεξίσφαιρο παρμπρίζ.

Δε σταματάει όμως εδώ καθώς ο άνετος σχεδιασμός του, επιτρέπει στο ελικόπτερο να κάνει υποστηρικτικές πτήσεις κατάσβεσης πυρός, ενώ έχει και τη δυνατότητα συμμετοχής σε αποστολές μεταφοράς πεζικού. Ανάλογα με τις αναβαθμίσεις που γίνονται κατά καιρούς, το ‘’ιπτάμενο τανκ’’ είναι εξοπλισμένο με ένα απίστευτο οπλοστάσιο που περιλαμβάνει :

Τετράκαννα πολυβόλα με περιστρεφόμενες κάννες των 12,7 χιλιοστών, βόμβες, ρουκέτες διαμετρημάτων από 57 μέχρι 240 χιλιοστά, αντιαρματικοί πύραυλοι «Falanga», κινητά ατρακτίδια πυροβόλων όπλων. Διαθέτει καμπίνα για την αερομεταφορά μέχρι και 8 ατόμων.

Δείτε βίντεο με τις ικανότητές του.

Από το Blogger.