ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ!!!ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ''ΠΡΑΣΙΝΟ'' ΦΩΣ!!!ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!


 
Την ώρα που το Ισλαμικό Κράτος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις αεροπορικές επιδρομές των Ρώσων και που η Τουρκία απειλεί με εισβολή στη βόρεια Συρία, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν προχώρησε σε μία κίνηση ΜΑΤ, η οποία πρόκειται να φέρει τα πάνω-κάτω!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ο Πούτιν έδωσε το πράσινο φως για την αποστολή χερσαίων δυνάμεων στη βόρεια Συρία, προκειμένου να ενισχυθεί η προέλαση του συριακού στρατού στην πρωτεύουσα του ISIS, τη Ράκα.

Μέχρι στιγμής, η Ρωσία συμμετείχε στον πόλεμο μόνο μέσω αεροπορικών επιδρομών, με τις οποίες έπληττε στρατηγικές θέσεις των τζιχαντιστών. Μέχρι τώρα υπήρχαν χερσαίες δυνάμεις των Ρώσων στη Συρία, οι οποίες όμως δεν επιχειρούσαν.

Ο Πούτιν είναι αποφασισμένος να εξαλείψει το Ισλαμικό Κράτος. Παράλληλα όμως με την απόφασή του αυτή δίνει ηχηρή απάντηση στους Τούρκους, οι οποίοι συνεχίζουν να προκαλούν τη Ρωσία με την προκλητική στάση τους.


scoops
Από το Blogger.