ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!Έτσι, κρατούν τον λαό διαιρεμένο, σπέρνοντάς του φοβίες και ψέματα!!!ΔΕΙΤΕ!!!

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!Έτσι, κρατούν τον λαό διαιρεμένο, σπέρνοντάς του φοβίες και ψέματα!!!ΔΕΙΤΕ!!!
 
Γράφει ο Νίκος Μιχαηλίδης
 
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος των εχθρών της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας είναι να δουν την Ορθόδοξη Εκκλησία ενωμένη.

Χώρισαν την εκκλησία σε νέο και παλαιό (ή πάτριο) και σε επιμέρους σχίσματα. Κι ενώ μεταξύ τους βρίζονται, κουτσομπολεύουν ο ένας τον άλλον και αλληλο-αναθεματίζονται (όταν αναθεματίζω σημαίνει ότι τον θεωρώ εκτός Ορθοδόξου Εκκλησίας), όταν ζητήσει κάποιος να ενωθεί σε ένα σώμα το νέο με το παλαιό και τα επιμέρους σχίσματα, διορθώνοντας και τα κακώς κείμενα, τότε οι ποιμένες αυτών αδερφώνονται και πολεμούν με κάθε τρόπο και μέσον αυτόν/ούς που ζητά/ούν την ένωση !!!

Έτσι, κρατούν τον λαό διαιρεμένο, σπέρνοντάς του φοβίες και ψέματα. Κι από αναστημένο Χριστό τον λαό τον μετατρέπουν σε σταυρωμένο με την λόγχη στα πλευρά να μπαίνει όλο και πιο βαθιά. Τα Μυστήρια του Θεού τα έκαναν δικά τους και χρηματίζονται για αυτά !!! Πας σε ένα σχίσμα του πάτριου και δεν σου δίνουν να πιεις την Θεία Κοινωνία, γιατί απλά ανήκεις σε άλλο σχίσμα. Πας στο νέο και σε σκανδαλίζουν με την αγάπη τους σε αυτούς που σταύρωσαν στον Χριστό, με αυτούς που σταυρώνουν τον λαό δηλαδή !!! Αυτό στην ουσία είναι κατά βάση αυτό που λέμε οικουμενισμός ή πανθρησκεία• αν και όλοι τους, νέο και παλαιό, σταυρώνουν τον λαό καθημερινώς με όλα τα παραπάνω που προαναφέραμε και με πολλά άλλα.

Αυτό που αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο των εχθρών μας είναι η μόνη σωτηρία του Έθνους μας. Γιατί αυτοί γνωρίζουν ότι μόνο έτσι ενώνεται ο λαός και μόνο έτσι η Εκκλησία μπορεί να μας απαλλάξει από τους εχθρούς μας μια κι έξω.

Ο Πατέρας και Γέροντάς μας αγιορείτης Ιωάννης, ζητά εδώ και καιρό να ενωθεί η Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο μεν μητροπολίτης Αμβρόσιος Αιγιαλείας του είπε ότι αυτό είναι ουτοπικό (δηλαδή με τρόπο κυριλέ του είπε να μην εναντιώνεται στους σταυρωτές του λαού), η δε ιερά σύνοδος μέσω άλλου μητροπολίτη, του «αγίου» Μεσογαίας, έβγαλε φιρμάνια ότι είναι αιρετικός και πλανεμένος !!! Προσέξτε: ο γέροντας Ιωάννης που στέλνει κόσμο στην εκκλησία για εξομολόγηση και συμμετοχή στα Άγια Μυστήρια, τον λένε αιρετικό ! Είναι όπως καταλαβαίνετε αίρεση σήμερα να ζητάς το αυτονόητο ή να ζητάς κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλουν αυτοί.

Και τελικά είμαστε εμείς ο λαός και αυτοί οι σταυρωτές μας…
εμείς κι αυτοί....
 
Από το Blogger.