ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ «ΡΟΥΚΕΤΑ» Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ «ΡΟΥΚΕΤΑ» Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Θανάσιμο πλήγμα στην τουρκική οικονομία χαρακτηρίζεται σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η απόφαση που θα πλήξει το εξαγωγικό εμπόριο της Τουρκίας με ολέθριες συνέπειες στην ήδη προβληματική κατάσταση.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, θα απαγορευτούν όλες οι εισαγωγές πάσης φύσεως αγροτικών προϊόντων από την Τουρκία στην Ρωσία, ακόμα και αυτά που μέχρι σήμερα δεν είχαν απαγορευτεί, με προσωπική απόφαση του ίδιου του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τις πληροφοριες, ήδη η πρόεδρος του ρωσικού Αγροτικού Ιδρύματος, «Rosselkhoznadzor», η Yulia Shvabauskene, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ανακοινώσε ότι οι μέχρι τώρα απαγορεύσεις εισαγωγής τουρκικών αγροτικών προϊόντων θα διευρυνθούν και θα συμπεριλάβουν όλο το φάσμα της τουρκικής παραγωγής.

Η ζημία από αυτή την νέα εξέλιξη ήδη υπολογίζεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, σε μια οικονομία όπως η τουρκική που ήδη αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα.Άραγε θα μπορέσει η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί αυτή την εξέλιξη προς όφελος της εξαγωγής ελληνικών αγροτικών προϊόντων, ή πάλι λόγω…
ευρολιγουρίας θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτη αυτή την μεγάλη ευκαιρία ?

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Από το Blogger.