ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΚΑΚΟ;;;;;ΝΙΠΤΟΥΜΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΑΣ.......

Την έναρξη νέου προγράμματος καθοδήγησης Ελλήνων επιχειρηματιών από ισραηλινούς ειδικούς θα ανακοινώσουν στις 25 Μαΐου, στη διάρκεια εκδήλωσης βράβευσης εταιρειών καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας, η Πρέσβυς του Ισραήλ, Ιρίτ Μπεν Άμπα, και η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πρεσβείας του Ισραήλ, η επίσημη έναρξη του προγράμματος θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου. Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και του ΙΑΤΙ (συνδέσμου Ισραηλινών Βιομηχανιών Προωθημένης Τεχνολογίας), της μεγαλύτερης οργάνωσης ομπρέλα του Ισραήλ στους τομείς της υψηλής τεχνολογίας και τις επιστήμες της ζωής, το οποίο εκπροσωπεί επενδυτικά κεφάλαια, νεοφυείς επιχειρήσεις, Ισραηλινές και ξένες τράπεζες, πολυεθνικές, κλπ.

Η συμφωνία συνεργασίας υλοποιήθηκε με την ενεργή υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα. Το ΙΑΤΙ αναζητά ενεργά να αναπτύξει συνεργασία με την Ελλάδα και άλλα επιχειρηματικά οικοσυστήματα ανά τον κόσμο. Στην περίπτωση της Ελλάδας, στόχος είναι οι ισραηλινοί ειδικοί να παρέχουν τεχνογνωσία και καθοδήγηση σε νέους Έλληνες startuppers για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

To επίσημο πρόγραμμα καθοδήγησης του Ισραήλ και της Εθνικής Τράπεζας είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα. Αποτελεί μέρος σειράς πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της ελληνο-ισραηλινής συνεργασίας στην καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο Μνημονίου Κατανόησης για την συνεργασία σε αυτούς τους τομείς που υπέγραψαν οι Πρωθυπουργοί Ισραήλ και Ελλάδας, Μπενιαμίν Νετανιάχου και Αλέξης Τσίπρας αντίστοιχα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στο Ισραήλ τον Ιανουάριο.

Πηγή: Thestival.gr
Από το Blogger.