ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Ελπίζουν ότι «ο Ρώσος ηγέτης θα απαντήσει σε είδος»!!!ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Ελπίζουν ότι «ο Ρώσος ηγέτης θα απαντήσει σε είδος»!!!ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!


Η Βορειοατλαντική Συμμαχία σχεδιάζει την απόβαση περίπου 4.000 στρατιώτών στην Πολωνία και τις Βαλτικές χώρες σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την ουσιαστικά ανύπαρκτη ρωσική επιθετικότητα, αλλά η κίνηση δεν είναι τίποτα περισσότερο από άλλη μία «πρόκληση» από το μπλοκ, υποστηρίζει ο Αμερικανός συγγραφέας και αναλυτής Justin Raimondo.

Το σχέδιο του μπλοκ είναι να αυξήσει τη στρατιωτική παρουσία του κοντά στα σύνορα της Ρωσίας «για να αποδείξει στον Πούτιν ποιος είναι πραγματικά το αφεντικό στη σφαίρα επιρροής της πρώην Σοβιετικής Ένωσης», παρατήρησε ο αναλυτής.
Οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ ελπίζουν ότι «ο Ρώσος ηγέτης θα απαντήσει σε είδος», εξήγησε, προσθέτοντας ότι ο Πούτιν είναι «πάρα πολύ έξυπνος» για να το κάνει αυτό.

Αν τελικά πραγματοποιηθεί αυτή η ενέργεια, θα γίνει σε μια εποχή που το ΝΑΤΟ αναπτύσσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη, ιδιαίτερα γύρω από τη Ρωσία. Για παράδειγμα, το 2014 η συμμαχία δημιούργησε μία ισχυρή ομάδα ετοιμότητας επανδρωμένη από 5000 άτομα (VJTF) για να ενισχύσει την υπάρχουσα Δύναμη Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF), που αποτελείται από 40.000.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ρωσία ασχολείται σοβαρά με αυτές τις εξελίξεις. Παρά το γεγονός ότι, οι σχέσεις της Ουάσιγκτον με τη Μόσχα έχουν επιδεινωθεί σε σημαντικό βαθμό μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, «πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος που θα πρέπει να είναι έτσι», σημείωσε ο Raimondo. Και οι δύο χώρες, επέμεινε, έχουν κοινά στρατηγικά συμφέροντα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

Ο Raimondo κάλεσε την Ουάσινγκτον να υιοθετήσει μια νέα εξωτερική πολιτική. Αυτή η αναθεωρημένη στρατηγική θα πρέπει να δώσει «χείρα φιλίας προς τη Ρωσία, ενώ πρέπει να απεξαρτηθεί από τους Ευρωπαίους συμμάχους που αρνούνται να πληρώσουν το μερίδιο τους στις δαπάνες του ΝΑΤΟ, και επίσης να θέσουν ως προτεραιότητα τα αμερικανικά συμφέροντα.»

Ο αναλυτής υποστηρίζει επίσης ότι «η Τουρκία πρέπει να χαλιναγωγηθεί, και να της δοθεί τελεσίγραφο: να επιτέλους σταματήσει να υποστηρίζει την τρομοκρατία στη Συρία, να αφήσει ήσυχους τους Ρώσους, και να εγκαταλείψει τα όνειρα της« Μεγάλης Τουρκίας », που θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη και δεν κάνουν τίποτα για να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής των πολιτών της χώρας».

πηγη
Από το Blogger.