ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!ΜΕ “13 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ φονιάδες του Βυθού” απλωμένους και κρυμμένους στα νερά του Αιγαίου!!!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΓΕΣ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!ΜΕ “13 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ φονιάδες του Βυθού” απλωμένους και κρυμμένους στα νερά του Αιγαίου!!!


Μπορεί Η Τουρκία την Παρασκευή να απάντησε με δική της ΝΟΤΑΜ, ότι η τουρκική άσκηση BEYAZ FIRTINA θα διεξαχθεί κανονικά στις 16 και 17 Μαΐου τις περιοχές που έχει ήδη δεσμεύσει και είχε απορρίψει η Αθήνα…Αλλά και το ΓΕΕΘΑ ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα!
Η Ελληνική πλευρά αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δύναμη στο Βυθό που εκεί υπερτερεί σαφώς του Αντιπάλου, αφού τα σκάφη επιφανείας με το «προσφυγικό » έχουν καταγράψει χιλιάδες ώρες πλεύσης και τα πληρώματα έχουν καταπονηθεί!
Τα υπερσύγχρονα Υποβρύχια του Στόλου μας έχουν την πλήρη θαλάσσια υπεροχή στο βυθό και αυτό το γνωρίζει από την καλή και την ανάποδη ο «Μποστάνογλου» που ονειρεύεται να απελευθερώσει τα νησιά που είναι υπό (κατοχή ) από την Ελλάδα σύμφωνα με την Τουρκική προπαγάνδα!
Τι σημαίνει όμως η Ελλάδα να έχει “13 φονιάδες του Βυθού” απλωμένους και κρυμμένους στα νερά του Αιγαίου...;
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες μάχης που αυτήν τη στιγμή χρονικά τουλάχιστον δεν θέλουμε να το κάνουμε ,αλλά θα επανέλθουμε όμως λίαν συντόμως…
Αλλά θα επισημάνουμε κάποια βασικότατα πράγματα για τη μάχη του βυθού που θα κρίνει και τη μάχη του Αιγαίου ,θυμίζοντας ότι τα Υποβρύχια τύπου 214 μπορούν να παραμείνουν στα νερά του Αιγαίου πάνω από πενήντα ημέρες χωρίς ανεφοδιασμό!
Από το Blogger.